Kate Middleton ar fi fost forțată să spună public că are cancer! Adevărul despre motivul pentru care Prințesa de Wales a făcut video-ul pentru public

Autor: Diana Ghita
Actualizat: 03 apr 2024, 17:32

Care ar fi motivul din spatele anunțului făcut de Kate Middleton

Sursa: Instagram princeandprincessofwales

Pe 22 martie, Kate Middleton a anunțat, public, faptul că are cancer, prin intermediul unei filmări postate pe rețelele sociale. La câteva săptămâni după apariția clipului, au apărut unele informații precum că prințesa ar fi dat vestea bolii în urma unor presiuni.

După ce Kate Middleton a suferit operația abdominală în luna ianuarie și după ce, o lungă perioadă, a evitat să se afișeze în public, s-au răspândit diverse zvonuri și teorii ale conspirației legate de starea de sănătate a prințesei și a locului în care se află.

Kate Middleton ar fi făcut public anunțul cancerului din cauza teoriilor conspirației

Pe 22 martie, soția Prințului William a dezvăluit, în mediul online, motivul real pentru care a preferat să stea, pentru o perioadă, ascunsă de ochii lumii și să ia o pauză de la

îndatoririle regale. În cadrul unul clip postat pe pagina oficială de Instagram a cuplului regal, femeia a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer și că în timpul în care a lipsit s-a recuperat după intervenția chirurgicală la care a fost supusă.

Kate Middleton ar fi făcut acest anunț pentru a opri valul speculațiilor apărute despre ea. Conform unor surse ale People, Prințesa de Wales a dat vestea într-un moment strategic, mai exact, atunci când a simțit că era momentul potrivit pentru ea, William și cei trei copii ai lor.

De asemenea, apropiații familiei au dezvăluit că cei doi soți nu iau nicio decizie fără să țină cont și de Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis.

Citește și: Ce dietă urmează Kate Middleton, după diagnosticul de cancer. Prințesa de Wales și-a schimbat drastic stilul de viață

Soția lui William a mărturisit că are cancer chiar la începutul vacanței de Paște a micuților și a preferat să facă publică vestea pentru a înlătura zvonurile, care, la un moment dat, ar fi putut deveni toxice pentru copiii ei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Kate Middleton ar fi fost forțată de cineva să spună public că are cancer

În jurul subiectului legat de starea de sănătate a lui Kate s-au vehiculat diverse teorii conspirației, ceea ce reprezintă un pericol pentru cei mici, întrucât îi pot face să-și creeze o viziune eronată asupra realității.

Tatăl lor, Prințul William, care a colaborat cu Tessy Ojo în combaterea intimidării cibernetice, este conștient de acest risc și, tocmai de aceea, el și soția lui au ales ca anunțul cancerului să fie făcut înaintea vacanței de Paște, pentru ca, în timpul lor liber, copiii să nu dea peste speculații în care chiar să ajungă să creadă.

„A lucrat la cyberbullying și înțelege cu adevărat puterea internetului, care poate fi destul de distructivă, mai ales pentru copiii mici.

Știu că are instrumentele pentru a-i proteja pe copii, în special prințul George.(...) Se pot sprijini ca o familie fără zgomotul extern. Ea are o familie grozavă și nu am nicio grijă. Personal, sunt trist că au fost nevoiți să suporte această teorie continuă a conspirației pe rețelele sociale, știind cu ce se luptau în interior”,  a declarat Tessy Ojo, pentru sursa citată.

Citește și: Ce ar fi declanșat, de fapt, boala Prințesei Kate. Medic oncolog: „Prințesei i-a fost extirpată o parte din intestin”

De asemenea, surse ale Daily Mail susțin că Prințesa de Wales ar fi fost forțată să anunțe că are cancer, întrucât o altă persoană era pregătită să dezvăluie acest lucru. Momentan nu se cunoaște identitatea ei, însă se crede că ar fi cineva de la Palatul Kensington, care aflase de boală în urmă cu ceva timp.

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?