Kate Middleton este insarcinata!

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:57

Kate Middleton este insarcinata cu primul copil al Printului William. Anuntul l-a facut chiar Kate, insa intr-un cadru intim.

Ea s-a confesat prietenei sale, Victoria Beckham, ca asteapta un copil, iar aceasta nu a putut decat sa se bucure si sa fie alaturi de ea.

Beckham a incurajat-o pe Kate sa aiba un copil cat mai repede deoarece "e cel mai frumos lucru din lume". Surse din interiorul Casei Regale credeau ca Kate va ramane insarcinata in primul an al casniciei, dar nimeni nu se astepta sa se intample asa de repede.


“Printul William si Printesa Kate au petrecut mai mult de 15 ore inchisi in apartamentul nuptial", a marturisit majordomul lor, Thomas Hillstrom. Au petrecut destul timp impreuna si s-au bucurat unul de "compania" celulilat.”

In Anglia, s-a speculat ca printesa ar fi fost insarcinata inca dinaintea nuntii, dar ginecologul casei Regale, dr. Fritz Barnwell a spus: "Kate nu era insarcinata. Regina ne-a rugat sa ii facem un test ca sa se asigure ca nu e insarcinata.
Dar azi, la cererea Printului William, am facut un test mai amanuntit de sarcina si putem confirma ca Printesa e insarcinata in cateva zile. Regina Elisabeta este incantata cand a aflat ca va avea un stranepot. Printul Charles a fost mai rezervat: "Ce rost are sa vina pe lume un copil acum, cand lumea e un butoi cu pulbere.”

Printesa Kate a marturisit ca se va bucura in continuarea de "compania" Printului William chiar daca l-a facut fericit si ii va darui un mostenitor.
"Printul William e un adevarat armasar, asta cu siguranta pot sa afirm", marturiseste doctorul Casei Regale.”

 

Taguri: