Kate Middleton, gest surprinzător la înmormântarea prințului Philip! Ce mesaj a vrut să-i transmită Reginei Elisabeta

Author: Elena Padure
Gestul facut de Kate Middleton la inmormantarea Printului Philip, pentru a o onora pe regina

In timpul funeraliilor Prințului Philip, Kate Middleton a surprins cu un gest special, dedicat reginei Elisabeta a II-a.

La înmormântarea prințului Philip  au putut lua parte doar 30 de persoane, printre care și Kate Middleton. Soția prințului William și-a arătat susținerea și prețuirea față de regina Elisabeta a II-a, rămasă văduvă printr-un gest special.

Ce bijuterii a purtat Kate Middleton la înmormântarea prințului Philip

În ziua funeraliilor ducelui de Edinburgh, Kate un set de accesorii cu o poveste specială. Ea a ales să poarte bijuterii din colecția personală a reginei, și anume un colier cu patru șiraguri de perle a fost accesoriul care a atras atenția întregii lumi.

Același colier a mai fost purtat și de regina Elisabeta a II-a și de prințesa Diana.

Kate Middleton  s-a afișat într-o ținută neagră, completată cu stil de colierul cu perle și diamante, care face parte din colecția personală a Elisabetei a II-a, primit cadou din partea guvernului japonez, potrivit  Daily Mail. Cerceii au, de asemenea, o însemnătate specială, perlele fiind un cadou de la emirul Bahrainului, cu ocazia nunții Elisabetei cu Philip, din 1947.

Prințesă Diana, a primit și ea aceste accesorii în 1982, cu ocazia unui banchet organizat de regina Beatrix și prințul Claus al Olandei, la un an după nunta cu Charles, potrivit peroz.ro.  

Citeste si: Veste tragică de la familia regală! Prințul Philip a murit la 99 de ani

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Prințul Charles a decedat la 99 de ani

Starea de sănătate a Prințului Philip  s-a deteriorat tot mai grav, în perioada de dinaintea decesului. El anunțase că va renunța la datoriile sale ca membru al familiei regale în luna mai 2017, glumind că nu mai este în stare nici să stea în picioare. Ducele a petrecut patru zile la spitalul King Edward VII din Londra, de Crăciun în 2019. 

Reprezentanții familiei regale britanice nu au făcut încă publică cauza decesului Prințului Philip. 

Reprezentanții palatului Buckingham au anunțat tragedia și pe contul oficial de Instagram.

Citeste si: Meghan Markle, decizia care a șocat o lume întreagă! Ce va face Ducesa de Sussex după moartea Prințului Philip

„Anunțăm cu mare regret că Majestatea Sa Regina a făcut public decesul iubitului său soț, Prințul Philip, Ducele de Edinburgh.

Înălțimea Sa a trecut ăn neființă în pace, în această dimineață, la Castelul Windsor Castle.

Familia regală este alături de oamenii din întreaga lume în a deplânge această pierdere.”   a fost anunțul făcut pe Instagram de  familia regală britanică.

Citeste si: Prințul Harry, mesaj emoționant după moartea bunicului său, prințul Philip: „Ne va lipsi teribil de mult şi...”

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?