Kate Middleton, o nouă apariție publică inedită la finala masculină a turneului de Grand Slam de la Wimbledon

Autor: Andrei Costanda
Actualizat: 15 iul 2024, 12:37

Kate Middleton a fost prezentă la finala masculină a turneului de tenis de la Wimbledon

Sursa: Profimedia

În a doua sa apariție publică din 2024, prințesa de Wales a fost întâmpinată cu aplauze la Wimbledon, unde a asistat la finala dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic, însoțită de fiica sa, prințesa Charlotte.

Kate Middleton, prințesa de Wales, a participat duminică la turneul de tenis de la Wimbledon pentru a urmări finala masculină de simplu dintre Carlos Alcaraz și Novak Djokovic.

Kate Middleton, a doua prezență publică în anul 2024

Aceasta reprezintă doar a doua apariție publică din 2024 a prințesei Kate Middleton, care urmează un tratament de chimioterapie preventivă împotriva unei forme de cancer.

Prințesa de Wales, în vârstă de 42 de ani, este cunoscută pentru pasiunea sa pentru tenis și pentru rolul său de patroană a All England Lawn Tennis și Croquet Club din Wimbledon. La evenimentul de duminică, Kate a purtat o rochie de culoare mov, impresionând audiența cu prezența sa elegantă și regală. Ea a fost însoțită de fiica sa, prințesa Charlotte, înainte de începerea meciului, marcând astfel un moment special de legătură mamă-fiică.

Apariția prințesei Kate la Wimbledon a fost primită cu aplauze și admirație, în special având în vedere circumstanțele dificile prin care trece. În luna ianuarie a acestui an, Kate a suferit o intervenție chirurgicală majoră în zona abdomenului. La scurt timp după operație, prințesa a anunțat că va urma un tratament de chimioterapie preventivă. În pofida acestor provocări, Kate și-a reluat îndatoririle publice în luna iunie, participând la „Trooping the Colour”, parada militară anuală care marchează ziua oficială a regelui Charles.

Biroul de presă al prințesei, Palatul Kensington, a refuzat să ofere detalii specifice despre tipul de cancer cu care se confruntă sau despre starea de sănătate a acesteia. Cu toate acestea, Kate a declarat că speră să participe la cât mai multe evenimente pe perioada verii.

Citește și: 100.000 de apeluri la 112 din cauza caniculei în weekend: Cea mai mare parte a apelurilor la 112 au vizat urgențe medicale 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Ce spune Adriana Bahmuțeanu despre condițiile din fosta ei căsnicie și care sunt lucrurile pe care acum nu le-ar mai accepta. „Contractele alea nu aveam nicio valoare juridică.”

Citește și: Destin crunt pentru o fetiță de doar trei ani: A murit după ce mașina condusă de mama ei s-a izbit de un cap de pod

Carlos Alcaraz, campion la Wimbledon

Într-o demonstrație remarcabilă de forță și abilitate, Carlos Alcaraz a câștigat finala de simplu masculin de la Wimbledon, fără ca Novak Djokovic să reușească să obțină vreun set.

Scorul final de 6-2, 6-2, 7-6 (4) a fost atins în doar două ore și 27 de minute, marcând o victorie semnificativă pentru tânărul jucător spaniol.

Acest succes extraordinar îl plasează pe Alcaraz în istoria tenisului, devenind al doilea jucător din Era Open care câștigă primele sale patru finale de Grand Slam. Astfel, el se alătură unui grup select de jucători de elită, printre care se numără și Roger Federer, care a câștigat primele șapte finale de Grand Slam.

De asemenea, Alcaraz devine al șaselea jucător din Era Open care reușește dubla Roland Garros-Wimbledon în același an, alăturându-se astfel unor legende precum Rod Laver, Bjorn Borg, Rafael Nadal, Federer și Djokovic.

Finala a fost una intensă, Alcaraz a dominat clar primele două seturi, pe care le-a câștigat cu 6-2, 6-2. Setul decisiv a fost mult mai disputat, Alcaraz ratând trei mingi de meci la scorul de 5-4. Cu toate acestea, el a reușit să își păstreze calmul și a închis setul cu 7-6 (4) și a obținut victoria importantă.

Această finală a fost o reeditare a meciului epic din 2023, când Alcaraz l-a învins pe Djokovic într-un duel de patru ore și 42 de minute, cu scorul de 1-6, 7-6 (6), 6-1, 3-6, 6-4. Performanța din acest an subliniază ascensiunea rapidă a lui Alcaraz în ierarhia tenisului mondial și confirmă capacitatea sa de a înfrunta și învinge cei mai buni jucători din lume.

 


În a doua parte a ediției de luni, 19 iulie, din „Casa iubirii”, Casian a făcut dezvăluiri uluitoare din viața lui personală. Acesta a mărturisit că are un copil și a explicat în ce relații a rămas cu fosta lui parteneră.