Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie. Care este starea de sănătate a Prințesei de Wales, la 9 luni de când s-a aflat că are cancer: "Viața se poate schimba într-o clipă"

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 10 sep 2024, 10:20

Kate Middleton a anunțat care este starea sa de sănătate, după ce și-a terminat ședințele de chimioterapie.

Kate Middleton a anunțat luni, 9 septembrie, într-un videoclip extrem de emoționant publicat de Palatul Kensington, că și-a încheiat tratamentul de chimioterapie împotriva cancerului. Cum se simte acum Prințesa de Wales?

Citește și: N-o să-ți vină să crezi cum era poreclit Prințul Harry de către colegii săi. Ducele de Sussex a stârnit controverse după recunoașterea consumului de substanțe interzise în adolescență

Kate Middleton și-a terminat ședințele de chimioterapie

Prințesa de Wales a trecut prin cea mai grea perioadă a vieții sale. În urmă cu 9 luni aceasta a anunțat că are cancer și că urmează să facă chimioterapie. Acum, Kate a transmis că ședințele de chimioterapie împotriva cancerului s-au încheiat. Cu toate acestea, drumul spre vindecare și recuperare este unul lung.

Mai mult, Kate Middleton a mai precizat că așteaptă „cu nerăbdare” să revină la câteva angajamente publice în următoarele luni.

Citește și: Regina Camilla, apariție publică fără Regele Charles! Cum a fost surprinsă la deschiderea unui nou centru de tratament împotriva cancerului

''Pe măsură ce vara se apropie de sfârșit, nu vă pot spune ce ușurare este că mi-am terminat în sfârșit tratamentul de chimioterapie.

Ultimele nouă luni au fost incredibil de grele pentru noi ca familie.

Viața așa cum o știi se poate schimba într-o clipă și a trebuit să găsim o cale de a naviga prin apele furtunoase și drumul necunoscut.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12

Citește și: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”

Călătoria cancerului este complexă, înfricoșătoare și imprevizibilă pentru toată lumea, în special pentru cei mai apropiați de tine.

Cu umilință, te aduce și față în față cu propriile vulnerabilități într-un mod pe care nu l-ai mai luat în considerare până acum, iar cu asta, o nouă perspectivă asupra tuturor lucrurilor.

Această perioadă ne-a reamintit, mai presus de toate, mie și lui William, să reflectăm și să fim recunoscători pentru lucrurile simple, dar importante din viață, pe care atât de mulți dintre noi le luăm adesea de-a

gata. De a iubi pur și simplu și de a fi iubit.

Fac tot ce pot pentru a rămâne fără cancer. Deși am terminat chimioterapia, drumul meu spre vindecare și recuperare completă este lung și trebuie să continui să iau fiecare zi așa cum vine.

Aștept totuși cu nerăbdare să mă întorc la muncă și să mai întreprind câteva angajamente publice în lunile următoare, când voi putea.

În ciuda a tot ce s-a întâmplat înainte de a intra în această nouă fază a recuperării cu un sentiment reînnoit de speranță și apreciere a vieții.

William și cu mine suntem atât de recunoscători pentru sprijinul pe care l-am primit și am atras o mare putere de la toți cei care ne ajută în acest moment. Bunătatea, empatia și compasiunea tuturor au fost cu adevărat umilitoare.

Tuturor celor care își continuă propria călătorie împotriva cancerului – rămân alături de voi, unul lângă altul, mână în mână. Din întuneric, poate ieși lumină, așa că lasă acea lumină să strălucească.'', a scris Kate Middleton pe Instagram

 


Într-un colț izolat al județului Buzău, în satul Pardoși, soții Nicolae și Stanca Chiriac duc o viață departe de agitația orașului, dar și de confortul unei comunități pline de viață.