Kate Middleton si Printesa Letizia Ortiz si-au aratat "comorile" fara voia lor! Imagini incendiare

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:18

Printesa Letizia Ortiz a Spaniei si Kate Middleton si-au aratat comorile fara voia lor.

Vantul a fost cel care le-a jucat feste, astfel ca intreaga lume s-a delectat cu ceea ce doar printii mai vedeau prin dormitor. In timpul unei vizite in Australia, desi Printul William isi tinea sotia protector in brate, vantul tot a reusit sa-i ridice rochita vaporoasa a Ducesei De Cambridge, expunandu-i astfel posteriorul bombat si ferm. La fel a patit-o si Printesa Letizia Ortiz a Spaniei, ai carei bikini de culoarea pielii s-au vazut in toata splendoarea.

/ Si mai la vedere sunt nurii lui Catrinel Menghia, romanca ce a reusit sa-si faca numele cunoscut peste hotare gratie frumusetii sale. Modelul a renuntat recent la inhibitii si a pozat GOALA pentru fotograful Johnatan Miller. Fotografiile senzationale. Cu siguranta aceasta este cea mai fierbinte sedinta foto, din portofoliul lui Catrinel./ Recent, si Jessica Simpson si-a propus sa suceasca mintile barbatilor cu al ei decolteu absolut impresionant! Dupa o lunga perioada in care s-a luptat cu multele kilograme in plus, Jessica a reusit sa iasa invingatoare din aceasta batalie, iar acum se bucura din plin de laurii victoriei.
Isi etaleaza trupul in tinute sexy si face furori cu sanii ei generosi si apetisanti.

##VIDEO114987##Cand nu se afla la evenimente importante, divele isi expun trupurile fierbinti la plaja! Zilele acestea, paparazzi le-au surpins pe multe dintre ele in costume de baie minuscule. Incepem cu Jada Pinkett Smith care la 42 de ani si-a afisat trupul perfect pe o plaja din Hawaii. Singurul care se bucura de trupul asta lucrat este tandrul ei sot Will Smith, care nu-si putea lua mainile de pe ea! Cu trei ani mai in varsta decat Jada, Jennifer Aniston  nu se sfieste sa-si arate
trupul extrem de bine tonifiat, la plaja.

Fie ele roz, mov, portocalii, verzi sau in alte culori ale curcubeului, toate costumele de baie alese o avantajeaza pe actrita cu abdomen de fier si picioare de gazela.  Dupa ce s-a relaxat facand o baie in piscine si Selena Gomez a atras toate privirile cu silueta ei impecabila! Imediat cum s-a asezat pe sezlong, surpriza! Fosta iubita a lui Justin Bieber a renuntat la sutien si…si-a potrivit bikini ceva mai jos, lasandu-si la vedere o parte din posterior, pentru un bronz mai uniform.

Nici Coco Austin, sotia lui Ice T, celebra pentru formele ei mai mult decat voluptoase, nu putea trece neobservata. Zilele trecute, starleta a fost surprinsa pe o plaja din Miami, purtand un costum de baie XXS, neincapator pentru “podoabele” ei XXL.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.