Kate Moss a DEZVALUIT SECRETUL unui ten perfect

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 01:21

In varsta de 39 de ani, celebrul fotomodel, Kate Moss, arata mai bine decat la 20 de ani.

Cunoscuta in lumea mondena drept o femeie careia ii place sa se distreze, petrecand pana tarziu in noapte, pielea si tenul lui Kate Moss nu se resimt, insa, dupa o noapte agitata. Unde mai pui ca fotomodelula declarat ca ii place sa fumeze chiar daca stie ca fumul de tigara are un efect nociv atat asupra organismului, cat si asupra tenului.

Care este, totusi, secretul ei? Recent, Kate Moss a dezvaluit intr-o publicatie ca secretul tenului ei perfect il reprezinta castravetele.
Fotomodelul se spala in fiecare dimineata cu apa rece in care a intros fie felii de castravete, fie chiar suc de castraveti. Puteti pune aceasta apa in forme de gheata, iar dimineata dupa ce v-ati spalat luati un cub de gheata din apa de castravete si puneti-l pe fata, masand usor in diferite zone. Efectul tonic si de prospetime se va simti pe parcursul intregii zile.

 


Eliminare surpriză în Casa iubirii! Momente tensionate s-au derulat în platoul emisiunii, unde trei concurenți au fost propuși spre eliminare! Iată cine a plecat acasă și ce reacții s-au stârni!