Kate Moss INAINTE si DUPA ce s-a apucat serios de alcool si droguri! FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 07:10

Celebrul manechin Kate Moss a fost descoperita in anul 1988 intr-un aeroport din New York de catre fondatoarea agentiei Storm Model Management. Ea s-a nascut pe 16 ianuarie 1974 si este una dintre cele mai apreciatae fotomodele din lume, chiar si in acest moment.

Cu toate ca a avut parte de o cariera plina de succes, dar si foarte bine platita. Conform Forbes, Kate Moss se numara printre cele mai bine platite fotomodele din lume. Din nefericire, ea a capatat si o reputatie nu foarte buna pentru escapadele ei nocturne printre acestea numarandu-se si consumul de alcool si droguri,  care i-au creat o serie de probleme in ceea ce priveste cariera.

Aceasta a fost iubita lui Jhnny Depp timp de patru ani de zile, intre 1994 si 1998 cand s-au despartit.
Modelul are si o fiica cu editorul Jefferson Hack, nascuta in 2001. Intre 2005- 2007 Kate a fost logodita cu cantaretul Pete Doherty, vocalistul trupei The Libertines.

Se pare ca in cele din urma Kate Moss si-a gasit linistea in bratele lui Jamie Hince, chitaristul formatiei The Kills, acesta s-a casatorit pe data de 1 iulie 2011. Vezi mai jos o galerie foto de unde poti vedea cum si-a modificat infatisarea Kate Moss de-a lungul timpului.


 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.