Katie Holmes vrea sa scape de Tom Cruise! Actrita a intentat divortul, dupa 5 ani de casnicie

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 25 oct 2020, 08:00

Tom Cruise si Katie Holmes au facut o dezvaluire senzationala, divorteaza dupa cinci ani de casatorie.

Superstarul de la Hollywood, in varsta de 49 de ani, s-a aratat foarte trist la aflarea faptului ca sotia lui, in varsta de 33 de ani, a depus actele de divort.

 

El a dezvaluit ca actrita a intentat divortul aducand finalul uneia dintre celei mai frumoase povesti de dragoste de la Hollywood.  "Katie a intentat divortul, Tom este profund intristat si se concentreaza asupra celor trei copii", a declarat purtatorul de cuvant al actorului.

 

Actrita a depus documentele din New York, motivul fiind diferente ireconciliabile, ea a cerut si custodia fiicei lor, Suri.  Katie Holmes a cerut pana si impartirea proprietatilor, in ciuda faptului ca exista un acord pre-nuptial, bazat pe legea din California.

 

Cuplul valoreaza 275 de milioane de dolari- mai mult datorita succesului pe care il are actorul cu ultimul sau film. Termenii

acordului au fost foarte se pare ca sunt foarte clari, pentru fiecare an de casnicie Katie primeste 3 milioane de dolari- la un maxim 33 de milioane de dolari, dupa 11 ani- precum si casa lor din California.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

 

Daca marajul lor ar fi durat mai mult de 11 ani, Holmes ar fi primit jumatate din averea lui, de 250 de milioane de dolari. Conform

acordului, Katie trebuie sa primesca 15 milioane de dolari la fel si casa din Beverly Hills, in valoare de 35 de milioane de dolari. Se pare ca aceasta este nefericita alaturi de Tom de luni de zile, daca nu chiar ani. Aceasta afisandu-se in public vizibil epuizata de casnicia ei.

 

Casnicia lor nu a fost atat de fericita avand in vedere ca anul trecut acestia dus vieti complet separate.

Katie a stat in apartamentul lui din New York in timp ce el a calatorit in toata lumea, cu munca. Apropiatii sustin ca actrita nu a mai suportat devotamentul actorului fata religia lui, Scientologia.

 

 


Ștefan și Catinca și-au luat fanii prin surprindere cu ultimele postări din mediul online. Ce se întâmplă cu relația foștilor concurenți din Casa iubirii?