Katy Perry, insarcinata?

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:47

Nu e niciun secret ca starul Katy Perry vrea sa aiba copii, iar la premiile AMA a facut si un anunt important pentru fani si apropiati.

Cantareata i-a linistit pe toti infirmand zvonurile conform carora ar fi insarcinata.


Nu, nu este adevarat, a marturisit Katy unei publicatii, in momentul cand a fost intrebata daca ea si sotul ei, Russel Brand, de 36 de ani vor fi parinti. Zvonurile au pornit in momentul cand Katy a fost surprinsa la premiile AMA, pe scena cu o burtica destul de suspecta.


"Imi plac burgerii si ma mai imbalonez din cand in cand.
Dar acum sunt la dieta. Si daca voi vreti sa credeti ca sunt insarcinata, este problema voastra. Si inca imi mai place sa gust din cand in cand alcool,deci nu am de gand sa raman curand insarcinata."

In timpul unui concert de saptamana trecuta de la Madison Square Garden toata lumea a pariat pe faptul ca ea este insarcinata. Insa Katy a dezvaluit ca doar s-a infruptat din delicioasa mancare de prin oras.




 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.