Katy Perry s-a despartit si de noul iubit! Vezi de ce cantareata nu poate avea o relatie normala

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 23 oct 2020, 09:40

Katy Perry a pus punct idilei cu chitaristul Rob Ackroyd dupa cateva luni de cand l-a cunoscut la un festival de muzica.

Cei doi au luat hotararea de a se dasparti deoarece aveau fiecare numeroase concerte care nu ii mai lasa sa se vada. O sursa apropiata lui Katy care s-a despartit in decembrie de sotul ei, Russell Brand, dupa 14 luni de mariaj a spus: Principalul motiv de care s-a despartit de Rob a fost ca erau plecati in turneu prea mult timp si parca istoria se repeta si in cazul mariajului cu Russell.


Rob nu a fost de cord la inceput cu separarea insa a inteles, iar Katy nu vrea sa ajunga sa se implice prea mult si sa constante ca nu poate petrece prea mult timp cu el si apoi sa aiba inima franta. Despartirea a venit ca un soc pentru prietenii lui Katy care parea sa fie mereu impreuna cu noul ei iubit. Rob a fost primul barbat de dupa despartirea ei de Russell cu care s-a cuplat.
Chiar daca el era plecat in turneu, Katy ii scria constant si vorbeau la telefon.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.