Katy Perry si Russell Brand divorteaza? Afla aici.

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 08:58

Russell Brand si Katy Perry se afla intr-un moment dificil in ce priveste relatia lor. Insa spera sa-si condimenteze casnicia cu o vacanta exotica in India, locul unde cei doi artisti s-au si casatorit.

Comediantul Russell, in varsta de 36 de ani si cantareata pop, Katy au petrecut cateva luni separati unul de celalat din cauza diferitor proiecte la care au lucrat. Prietenii se tem ca relatia lor va ajunge intr-un impas.

Insa Russell, care probabil si-a dat seama de acest lucru, s-a gandit sa faca o rezervare la luxcosul hotel Aman New Dehli de Revelion pentru a-si salva casnicia.

Russell a lucrat la cateva filme toata vara in timp ce Katy a calatorit in toata lumea pentru promovarea turneului ei "California Dreams".
O sursa apropiata lui Katy a marturisti ca: "vacanta este un cadou de ziua ei din partea lui Russell. Craciunul il vor petrece la Londra cu mama lui, iar in acelasi weekend vor zbura catre India. Este un loc foarte special pentru amandoi, iar el s-a gandit ca va fi vacanta perfecta.”


 

Taguri: