Kaya din serialul "Pretul fericirii", sot si tatic fericit! Iata ce familie superba are celebrul actor Baris Kilic!

Author: D.I.
Actualizat: 03 sep 2020, 10:50

Baris Kilic a impresionat publicul de-a lungul timpului cu rolurile sale de succes.

Barış Kiliç s-a nascut in 1978, in orasul Erguvan, provincia Malatya, Turcia, intr-o familie de economisti. Parintii sai, contabili, l-au indrumat pe micul Baris sa urmeze studii in domeniu Economie, ceea ce s-a si intamplat peste ani. In ciuda faptului ca isi descoperise inca de mic si talentul pentru actorie, Baris a ales sa urmeze Facultatea de Stiinte Economice, in cadrul Universitatii din Istanbul, pe care a absolvit-o cu succes in anul 2000, cand a hotarat inopinat sa plece in America, pentru a urma si cateva cursuri intensive de limba engleza.

Dupa o perioada petrecuta in "tara tuturor posibilitatilor", Baris Kilic a revenit in Turcia, unde a hotarat sa nu profeseze in domeniul in care se pregatise pana atunci intens si a schimbat total directia, indreptandu-se catre actorie, prima sa mare pasiune.

Dornic sa isi puna in practica talentul actoricesc, Baris a inceput un master de actorie pe care l-a absolvit cu brio, in 2003, iar intre timp a fusese deja cooptat sa filmeze cateva spoturi publicitare.

In 2004 a venit si prima propunere de a juca intr-un serial de televiziune, "Bütün Çocuklarım", care i-a adus un prim succes rasunator. Au urmat apoi rolurile din serialele "Leylan" si "Vazgeç Gönlüm", in anul 2007, in care de asemenea s-a afirmat cu brio. In 2009 a jucat in serialul "Aynadaki Düşman", in 2011, in "Adını Feriha Koydum", in 2012 in "Merhaba Hayat", in 2013 in serialul "Lale Devri", in 2014 in serialul "Güllerin Savaşı", in 2016 in "Oyunbozan", in anul 2017 in serialul "vlat Kokusu", in 2018 in "Kuyu", iar anul acesta a acceptat cu entuziasm sa joace rolul Kaya,
in serialul "Pretul fericiri", alaturi de alti actori celebri si extrem de apreciati in Turcia si peste hotare.
Baris Kilic a raspuns afirmativ si cele mai mari provocari din cariera lui de actor, primul sau rol intr-un film artistic, "Seni Seviyorum Adamım", unde a jucat alaturi de celebra actrita Gizem Karaca, in anul 2014.


Desi se dedica trupa si suflet carierei sale, Baris Kilic nu si-a neglijat niciodata nici viata personala.
Talentatul actor s-a casatorit in anul 2007 cu frumoasa Aysegul, care i-a daruit doi copii superbi, doi baieti pe care ii adora si alaturi de care petrece foarte mult timp, atunci cand e implicat in vreun proiect amplu.

Citeste si: Dundar din serialul "Pretul fericirii", de la filozoful genial la actorul nonconformist de astazi! Iata cum a reusit talentatul Erdem Kaynarca sa cucereasca publicul din Turcia cu cele mai inedite roluri jucate!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii