Kayhan, pus la punct de Omer. În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 22 mar 2024, 16:37
video Foto(8)

În această seară, noi evenimente neașteptate se vor derula într-un nou episod din serialul “O dragoste”.

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, fanii îndrăgitei producții vor fi martorii unor momente emoționante ce se vor derula în viețile protagoniștilor, odată cu difuzarea unui nou episod, la Kanal D.

Citește și: Fatih alege să petreacă noaptea cu o altă femeie, iar Umut vrea să își vadă iubita și merge la ea îmbrăcat în curier. Vizionează serialul “O dragoste” online live, în această seară, începând cu ora 20:00

Kayhan, pus la punct de Omer

În vreme ce relația dintre Kîvîlcîm și Omer încă este tensionată, bărbatul considerând-o vinovată pe iubita sa de situația dramatică prin care a trebuit să treacă Metehan, Kayhan este în culmea fericirii alături de Leman. Fostul soț al lui Kîvîlcîm nu renunță la planul său de a-și însuși foloase materiale de pe urma familie Unal și înaintează, cu pași repezi, către o uniune cu fosta soție a lui Omer.

Nursema este mai hotărâtă că oricând să organizeze expoziția de artă, pe care și-a dorit, în ciuda prejudecăților mamei sale, care respinge cu înverșunare această idee. Pentru Nursema se anunță o mare bucurie atunci când tatăl său îi da o veste mult așteptată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Nilay este tot mai implicată în colaborarea cu Merve, femeia care și-a propus să falimenteze familia Unal, invocând scopurile “caritabile” de care se ocupă și la care participă și soția lui Mustafa.  

O petrecere surpriză organizată pentru viitoarea mămică, frumoasa soție a lui Fatih, cele două familii Arslan și Unal se reunesc, însă neînțelegerile de care va avea parte, din nou, Doga, din cauza conservatorismului excesiv al familiei acestuia, nu vor întârzia să apară.

Citește și: Feyza Civelek, actrița care dă viață personajului Nilay în serialul turcesc „O dragoste”, în cele mai îndrăznețe ipostaze! Iată cum și-a făcut apariția tânăra actrița în mediul online

Cum va reuși Omer să îl pună la punct pe Kayhan și, cine este persoana care va interveni în relația de iubire dintre Doga și Fatih, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “O dragoste”, difuzat numai la Kanal D.