Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”, nuntă de poveste alături de aleasa inimii sale! Iată ce ținute nonconformiste au ales cei doi miri

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 apr 2024, 12:43
video Foto(4)

Kayra Şenocak, actorul care dă viață personajului Ertuğrul în serialul „O dragoste”, un soț fericit și împlinit în viața reală! Iată cele mai frumoase imagini de la nunta lui, din 2019!

Kayra Şenocak are 48 de ani și se află în plină ascensiune profesională. În cele aproape trei decenii de activitate pe platourile de filmare, actorul a dovedit de nenumărate ori un talent desăvârșit, o carisma captivantă și o pasiune uriașă pentru profesie. Telespectatorii din România l-au cunoscut pe celebrul actor încă din anul 2017, când a jucat în serialul Kosem, apoi în anul 2019 a revenit la Kanal D, în producția Patria mea ești tu, iar anul acesta a apărut din nou pe micile ecrane în distribuția serialului O dragoste, în care a jucat rolul Ertugrul.

Dincolo de carieră să fulminantă, Kayra Şenocak se consideră un bărbat împlinit și pe plan personal, deoarece are o căsnicie reușită alături de soția lui.

Kayra Şenocak, evoluție spectaculoasă pe plan profesional

Născut în anul 1975, în Istanbul, Kayra Şenocak a crescut și a copilărit într-o familie înstărită care i-a oferit o educație de seama, dar și suport material și moral pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni actor.

După absolvirea studiilor liceale, ambițiosul Kayra a fost admis în anul 1993, la Facultatea de Teatru din cadrul Universității de Stat din Istanbul, pe care a încheiat-o cu succes.

Citește și: Cine este și câți ani are Kayra Şenocak, actorul care joacă rolul Ertuğrul în serialul „O dragoste”! Iată cum arăta celebrul actor când se lupta cu obezitatea

În 1994, Kayra Şenocak a debutat cu un rol secundar în distribuția producției Kaygısızlar, care a reprezentat primul pas către carieră strălucită de astăzi. Treptat, talentatul actor a devenit din ce în ce mai cunoscut și mai apreciat de marile case de producție din Turcia și a primit tot mai multe oferte de a juca în noi producții de excepție. Cel mai recent proiect din care a făcut parte carismaticul actor a fost serialul O dragoste, în care a jucat rolul Ertugrul, care de asemenea i-a adus un mare succes în carieră.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Kayra Şenocak, actorul care dă viață personajului Ertuğrul în serialul „O dragoste”, un soț fericit și împlinit în viață reală

Dacă pe plan profesional Kayra Şenocak s-a bucurat de mari reușite și a gustat celebritatea încă din primii ani de carieră, pe plan personal, renumitul actor nu a avut parte de același succes, deoarece a trecut printr-un mariaj eșuat, după o căsătorie de doar trei ani cu prima lui soție, Verda Şenocak, de care a divorțat în anul 2001.

Citește și: Cine este și câți ani are Gizem Yanık, actrița care joacă rolul Mihri, fiica omului de afaceri Ertuğrul din serialul „O dragoste”! Iată cum a fost surprinsă alături de colegii săi pe platourile de filmare

După multe încercări nereușite de a-și reface viața alături de o altă femeie, Kayra Şenocak și-a întâlnit marea iubire în anul 2018, iar un an mai târziu actorul a cerut-o în căsătorie pe Ayşe Karadavut. Fericitul eveniment a avut loc în Istanbul, într-un cadru de poveste, unde au avut alături rude, mulți prieteni apropiați și colegi de breaslă.