Kemal lupta sa isi demonstreze nevinovatia in privinta mortii lui Ozan! Cine il ajuta aflati azi, in "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mai 2017, 13:16

Fara sa stie de jocul lui Emir, Kemal va accelera punerea in aplicare a planului de distrugere a familiei Kuzcuoglu, pe care l-a pus la punct inca de cand a iesit din inchisoare.

Acesta vrea sa il distruga pe rivalul sau, si, in acelasi timp, sa isi dovedeasca nevinovatia in ceea ce priveste moartea lui Ozan.

Citeste si: VILDAN din "DRAGOSTE INFINITA" (NESE BAYKENT) impreuna cu FIICA SA, pe platourile de filmare! Iata ce FAMILIE FRUMOASA are celebra actrita si cat de mult ii seamana fetita sa, care este fascinata deja de actorie! VEZI un filmulet spectaculos!

Un colet primit de Nihan o va face pe aceasta sa aiba indoilei in ceea ce priveste moartea fratelui ei si sa demareze cercetarile pentru a afla adevarul. Desi Kemal este dispus sa o ierte, Nihan stie ca trebuie sa isi respecte planurile pentru binele fetitei sale si pentru a scapa definitiv de Emir.

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita" (ZERRIN TEKINDOR) trece prin clipe teribile! Aceasta sufera cumplit dupa despartirea de cel care i-a fost atat partener de scena cat si de viata, in ultimii sase ani! Iata care a fost motivul destramarii celebrului cuplu!

Citeste si: BURAK OZCIVIT (Kemal) si FAHRIYE EVCEN, mesaje emotionante pentru cele mai importante persoane din viata lor, de "ZIUA MAMEI"! Iata cum si-au felicitat mamele celebrii actori si ce IMAGINI INEDITE au publicat pe conturile lor de socializare!

 

Aparitia neasteptata a lui Kemal la petrecerea pentru Emir, data de sotia lui va fi o surpriza pentru toata lumea prezenta la eveniment.

La aceasta petrecere, Kemal va obtine dovada care ii va demonstra nevinovatia si tot acest eveniment ii va aduce din nou impreuna pe Kemal si Nihan…

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan), surprinsa la filmari! Iata cum se pregateste frumoasa actrita pentru un nou clip publicitar incendiar de promovare a renumitului brand pe care il reprezinta cu succes in Turcia!

Citeste si: IPOSTAZE de SENZATIE cu sotul lui Neslihan Atagul, Kadir Dogulu si mama lui! Uite din ce familie stilata provine indragitul actor

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.