Kemal, pe urmele lui Yildiz! Afla ce plan diabolic va pune la cale tanarul impreuna cu Ender, in aceasta seara, intr-un nou episod din serialul "Pretul fericirii", de la ora 20:00, la Kanal D!

Autor: D.I.

Kemal nu a uitat-o pe frumoasa Yildiz si isi doreste sa o recucereasca.

Pentru Alihan si Zeynep lucrurile se complica. Desi a “tras” mult pentru a-i recapata increderea lui Zeynep, Alihan o “da in bara” din nou. Zeynep nu mai vrea sa auda de Alihan.

Yildiz are multe de ascuns; se pare ca actuala sotie a lui Halit, desi este tanara, ea a mai fost casatorita. Alesul inimii ei, la acea vreme, a fost Kemal, un tanar extrem de chipes, de care Yildiz era foarte indragostita … doar ca acesta nu facea parte din “lumea buna”, acolo unde tanara isi dorea sa ajunga.

La scurt timp de la casatorie, Yildiz si-a parasit sotul si a plecat in cautarea faimei … a bogatiei. Kemal insa, nu a uitat-o pe frumoasa blonda si isi doreste sa o recucereasca. Kemal o intalneste pe Ender si amandoi pun la cale un plan minutios, menit sa ii strice casnicia lui  Yildiz. Ender reuseste “imposibilul”: Kemal intra in casa familiei Argun.

Citeste si: Alihan din serialul "Pretul fericirii", un cantaret desavarsit in viata reala! Iata ce voce superba are carismaticul actor Onur Tuna!

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In familia Argun certurile sunt la ordinea zilei. Frustrata de faptul ca Ender este mai tot timpul in preajma lui Halit, prin intermediul copilulului lor, Erim, Yildiz il critica constant pe Halit pentru deciziile pe care acesta le ia, in ceea ce-o priveste pe fosta sotie. Halit, care nu suporta atitudinea “superioara” a lui Yildiz, isi gaseste, in cele din urma alinarea in bratele altei femei. 

Defne continua “atacul” asupra lui Halit. Femeia, care i-a fost iubita, in trecut, carismaticului afacerist, incearca sa il recucereasca. Yildiz nu suspecteaza nimic, iar Defne profita din plin de naivitatea acesteia.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.