"Kemal" s-a intors din luna de miere! Actorul Burak Ozcivit si sotia sa au fost fotografiati in timp ce asteptau avionul catre Turcia! Fanii au ramas cu gura cascata cand au vazut ce au mancat cei doi in sala de asteptare

Autor: Silviu Bunea
Actualizat: 06 iul 2017, 13:37

Fotografiile au fost facute in timp ce Burak si Fahriye se intorceau acasa din insulele Maldive, unde au petrecut patru zile, dupa nunta.

In ciudat statului de vedete internationale, cei doi nu si-au "permis" mai mult de patru zile de "luna de miere". Asta din cauza faptului ca Burak va incepe, imediat ce se va intoarce in Turcia, filmarile la un film, partea a doua a unei comedii de succes in care joaca alaturi de cantaretul Murat Boz si de actrita Aslı Enver.

 

Se pare ca cei doi nu au fost prea prietenosi cu fanii care i-au recunoscut pe aeroport, refuzand sa se pozeze cu acestia.

Citeste si: UN SINGUR AN, DOUA "CAFELE SARATE" pentru BURAK OZCIVIT! Carismaticul actor a facut pasul decisiv al cererii in casatorie atat in viata reala cat si in serialul "Dragoste infinita"! VEZI imagini fabuloase din timpul ritualului in care KEMAL a cerut-o in casatorie pe NIHAN!

Citeste si: Iti mai amintesti de HULYA din serialul "BAHAR: VIATA FURATA"? Iata ce persoana calda este in realitate celebra AHU SUNGUR si ce FAMILIE frumoasa si unita are aceasta! VEZI imagini fabuloase cu sotul si fiul actritei!

 

Burak si Fahriye s-au asezat la coada la un fastfood, au comandat burgeri apoi s-au asezat pe scaune, in sala de asteptare si au butonat telefoanele pana la imbarcarea in cursa cu destinatia Turcia.

 

Iata imaginile obtinute de paparazzi unei publicatii arabe: