Kemal se casatoreste cu Asu, spre disperarea lui Nihan! Aceasta nu crede ca barbatul iubit a renuntat intr-un final la ea! Nu rata azi un nou episod din "Dragoste infinita", de la 20.00, la Kanal D

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mai 2017, 15:19

Secretul pe care il "dezvaluie" Asu, cum ca Zeynep ar fi insarcinata cu Emir, provoaca o situatie foarte neplacuta pentru Kemal si Nihan.

Asu, ca sa scape de alte acuzatii in fata lui Kemal, in ceea ce priveste intalnirea ei cu Emir, arunca “mingea” in terenul lui Nihan. Aceasta va fi nevoita sa intre in jocul lui Asu pentru a-i salva viata barbatului iubit. Zeynep este dispusa sa faca orice pentru a se asigura ca va naste copilul lui Emir. Tanara reuseste sa-i invrajbeasca, deopotriva, pe cei din familia Sezin si Soydere, doar ca sa iasa ea in castig.

Citeste si: IMAGINI INCREDIBILE cu NESLIHAN ATAGUL (Nihan), de la "Noaptea de Henna" a viitoarei sale cumnate! Iata cele mai spectaculoase momente de la fericitul eveniment care a reunit intreaga familie Dogulu! Vezi cum arata fratii si sora celebrului actor KADIR DOGULU!

Citeste si: EMIR din "Dragoste infinita", aventuri spectaculoase in Zanzibar! Iata ce activitati prefera carismaticul Kaan Urgancioglu, in vacantele sale exotice si ce anume il determina sa revina in acele locuri! Vezi imagini inedite!

 

Ozan, influentat de Zeynep, va lua cea mai proasta decizie a vietii sale. Relatia dintre Nihan si Kemal se inrautateste.

Citeste si: ZEHIR ("Otrava") si BURAK OZCIVIT, prietenie trainica si in afara platourilor de filmare ale serialului fenomen "Dragoste infinita"! Iata cum arata familia actorului Ugur Aslan si ce pasiuni ascunse are acesta

Citeste si: LEYLA din "Dragoste infinita" si-a deschis portile uimitoarei sale case, pentru o renumita revista din Turcia! Iata cum si-a pus amprenta pe amenajarea locuintei sale si ce elemente de design a folosit

Kemal este din ce in ce mai dezamagit de actiunile lui Nihan, el nestiind ca aceasta este obligata sa il faca sa o urasca, conform intelegerii cu Emir, si hotaraste sa se rupa complet de ea.

Astfel, Asu reuseste sa iasa in castig din toata aceasta poveste, deoarece Kemal decide sa-si continue viata alaturi ea.

Nihan este in stare de soc cand aude de nunta celor doi, pentru ca nici in ruptul capului ea nu credea ca iubirea vietii ei, Kemal, va renunta la ea.

Pentru a-si finaliza planul pe care-l are cu Asu, Emir va trebui sa faca un ultim pas exact in seara logodnei lui Kemal.

Inainte de a se casatori, Kemal se intalneste cu Nihan pentru a-si lua ramas bun.

Nu ratati un nou episod din "Dragoste infinita", azi, de la 20.00, la Kanal D.