Kenan Dogulu, dezvaluiri despre casnicia cu Beren Saat (Kosem): "Am cerut-o de nevasta de sase ori. I-am dat sase inele!" Uite ce dezvaluiri a mai facut sotul actritei!

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 23:02

Kenan Dogulu a acordat unu interviu pentru o prestigioasa publicatie din Turcia unde a vorbit in exclusivitate despre actrita care ii da viata personajului Kosem.

Kenan a vorbti cu atat de multa pasiune si atat de frumos despre sotia lui incat putini barbati pot fi auziti povestind astfel despre femeile care le sunt alaturi.

"Cand am cunoscut-o pe Beren, sistemul meu de indragostire a picat de tot, liniile mele s-au blocat, mintea mi-a zburat.

Nu exista dragoste fara pasiune. Acolo este frumusetea culorilor formate si a gradinii de flori. Poti pastra romantismul la aceeasi caldura cu cineva in care ai incredere, o iubesti, te distrezi, cineva in care crezi.

Cand am cunoscut-o pe Beren, sistemul meu de indragostire a picat de tot, liniile mele s-au blocat, mintea mi-a zburat.
Am cerut-o de nevasta de sase ori. in diverse locuri: pe tarmul marii, la masa, la concert, la cinema…I-am dat sase inele. La toate cererile mele in casatorie a raspuns afirmativ.

Relatia noastra este deosebita. Avem personalitati foarte colorate. Beren este precum o bogata gradina botanica in care se deschid diverse si diverse flori.
De aceea, este o femeie de care te indragostesti in fiecare zi. Si eu ma indragostesc de ea in fiecare zi, a dezvaluit kenan extrem de fericit. (sursa "Viata cu aroma de cafea")

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”