Kendra Studio - de la studio de apartament la afacere de peste 2 milioane de dolari in doar 3 ani

Author: B.M.

Orice tanara aflata la inceput de cariera isi doreste succes si independenta financiara.

Nu mai este un secret ca industria videochatului s-a dezvoltat rapid in Romania si exista din ce in ce mai mult interes din partea tinerelor. Motivul? Nimic mai simplu decat faptul ca se castiga foarte bine iar conditiile de angajari videochat nu sunt foarte drastice. De aceea au inceput sa se dezvolte si din ce in ce mai multe studiouri.

Povestea celui mai mare studio freemium din Romania a inceput in luna Martie a anului 2016, in acea perioada, Kendra fiind doar un studio de apartament aflat in zona Unirii din capitala. Studioul era alcatuit din 2 modele si un trainer care mai tarziu a evoluat ajungand in prezent la statutul de manager. Pentru ownerul studioului, aceasta experienta nu a fost tocmai roz si ca orice business aflat la inceput de drum, a intampinat probleme in alegerea unei directii corecte si dificultati financiare. Amenintat ca va fi dat afara de catre proprietarul apartamentului in care isi desfasura activitatea, ownerul studioului a fost nevoit sa isi vanda masina  apleze la imprumuturi pentru a putea asigura cheltuielile pentru inca 2 luni.

Chiar daca inceputul a fost unul destul de greu, ownerul studioului isi aminteste cu drag faptul ca era o echipa unita, la fel ca si astazi,  care muncea cot la cot cu modelele iar succesul de astazi se datoreaza tocmai acestui devotament si faptului ca nu s-au dat batuti in momentele mai putin placute.

In decembrie 2016, Kendra Studio ajunge la un numar de 10 modele, apartamentul din piata Unirii devenind deja un spatiu prea mic asa ca in martie 2017, studioul de videochat se muta la parterul unei cladiri de birouri, din Strada Oitelor nr 7, locatie in care se afla si astazi. Lucrarile la noul sediu au durat cateva luni iar investitia totala a fost de 100 de mii de euro. Odata cu schimbarea locatiei apar si inca 2 traineri, reusind astfel sa ofere modelelor suport 24/7 si un personal 100% feminin. Tot in acelasi an apare si suportul tehnic care, pe langa partea de suport, se ocupa si de fotografierea modelelor fiind un pilon important ce a dus la consolidarea studioului si posibilitatea de a oferi acestora cele mai bune conditii de angajari in videochat.

Odata cu cresterea cererilor pentru angajari videochat in Bucuresti, in vara anului 2017 studioul se extinde, ocupand si etajul 4 al aceleiasi cladiri. Ca strategie de lucru, ownerul realizeaza ca se fac mai multi bani pe site-urile freemium si incepe sa se axeze mai mult pe ele decat pe cele premium. Pentru ca site-urile freemium ofera mai multa libertate iar Kendra Studio isi doreste sa fie un studio cu o oferta de angajari in videochat diferita de cea a concurentilor, iesind din imaginea clasica a unui studio ce seamana cu un bordel, amenajarea noului spatiu se face prin introducerea unor camere tematice precum: birouri de sticla, biblioteca, sala de clasa, camera ce imita casa, dus special pentru logare, baie cu cada speciala de logare, sala de sport, toate ducand la incasari foarte bune pentru anumite modele.

In anul 2018, echipa a continuat sa se mareasca alaturandu-se stafului un fotograf dedicat si personal de suport tehnic pe fiecare tura ce dubla tura de trainer. Astfel, la sfarsitul anului 2018, studioul ajunge din nou la capacitate maxima. Echipa se mareste din ce in ce mai mult iar studioul incepe sa semneze colaborari cu specialisti de Marketing, Pr, cu make-up artisti, cu furnizori de servicii importante pentru industrie, promoveaza primul trainer ca manager al studioului, semneaza colaborari pentru training 1 la 1 cu modelele. Kendra Studio ajunge sa detina un staff complet format dintr-o echipa numeroasa, tanara, pregatita sa se ocupe de un model din toate punctele de vedere si sa ii asigure cele mai bune conditii de angajari in videochat din Bucuresti.

Anul 2018 se incheie pentru Kendra Studio cu o cifra de afaceri de putin peste 1 milion de dolari, ownerul estimand ca pana la finalul anului 2019 studioul va depasi 2 milioane de dolari. In martie 2019 studioul se extinde pentru a treia oara, intrand in posesia etajelor 5 si 6 ale aceleiasi cladiri, fiind renovat si parterul pentru ca totul sa atinga cele mai inalte standarde. Kendra Studio devenind astfel cel mai mare studio de videochat din Romania bazat pe site-uri freemium, ownerul estimand ca in a doua jumatatea a acestui an va avea loc inaugurarea unei noi locatii in Piata Victoriei.

Daca esti in cautarea celei mai bune oferte de angajari videochat din Bucuresti, viziteaza site-ul celor de la Kendra Studio pentru mai multe informatii.

 

Taguri:

O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.