Keo a cerut-o de nevasta pe Misty! Uite cum comenteaza Luis Lazarus cea mai incalcita poveste de mor din showbiz

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 27 mar 2017, 19:32

Keo s-a decis si se pare ca Misty este norocoasa! Si nu doar a ales-o sa ii fie iubita, dar se pare ca a si cerut-o de nevasta.

Ca sa fie sigur ca nu o va scapa, Keo a cerut-o pe Misty de nevasta. Cei doi au si fost la un eveniment monden impreuna ca si cuplu oficial. Dupa ce se hotarase sa nu ii mai dea nicio sansa, tocmai din cauza oscilarii intre ea si fosta lui iubita, Misty a fost convinsa de Keo sa nu renunte la el: Are calitati pe care stiu ca nu le-as mai intalni la altcineva.

Si tocmai pentru ca am iubit atat de tare calitatile alea, nu ma vedeam fara el si fara acele momente si fara acele lucruri pe care le iubesc la el. Nimeni nu e perfect, accept si defecte si calitati. In numele iubirii ierti, treci peste, vrei sa fie bine... Misty chiar i-a facut o declaratie in direct lui Keo spunandu-i cat de mult il iubeste!

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.