Kerem află despre suferința mamei sale. Vezi online live episodul 17 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 02 aug 2023, 10:03

“Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00

Sursa: Captură KANAL D

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la Kanal D miercuri, 2 august 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până vineri de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 17 al serialului “Melek”?

Kerem a aflat că mama lui este bolnavă, dar nu-i zice nimic ca să nu se întristeze. Discută doar cu Mithat și el îl încurajează că totul va fi bine. Părinții lui Meryem au anulat nunta, însă aceasta îi spune lui Halil că se vor căsători și fără aprobarea lor dacă el își mai dorește acest lucru.

Halil oricum era decis deja să rupă logodna. 

Citește și: Kerem din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu

Halil le spune apoi părinților lui că ei sunt de vină pentru toate acestea. Cumali se enervează și îi spune că îl reneagă dacă nu se căsătorește cu Meryem.

Zumrut îi spune lui Nefise că Melek este de vină pentru despărțirea lor.

Nefise o sfătuiește pe Melek să fie distantă față de Halil la atelier ca să nu mai apară discuții despre ei. Halil o asigură că ruperea logodnei nu are nici o legătură cu ea. 

Omer se duce după Defne în Istanbul, dar ea nu se răzgândește în privința despărțirii.

Omer îi zice să se întoarcă măcar pentru Melek că are nevoie de ea.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citește și: Cine este și câți ani are șarmantul Cumali Şirhan din serialul Melek! Iată ce pasiune nebănuită are celebrul actor Nizam Namidar, dincolo de profesia lui de bază 

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

“Melek” este un serial care îmbină tradițiile și obiceiurile turcești ale unei comunități, care se simte legată de trecut.

Serialul poate fi urmărit trei zile pe săptămână, de luni până vineri, pe Kanal D, de la ora 20:00.

Melek aduce povestea unei mame curajoase, care luptă pentru copiii ei.

Această producție oferă o incursiune într-o lume complexă, în care valorile familiei, tradițiile comunității şi întâmplările dramatice şi sensibile se intersectează, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Nehir Erdogan, Melek, este personajul principal al poveștii, fiind o femeie remarcabilă, care luptă pentru a-și reconstrui destinul, alături de copiii săi.

Familia Karadag şi familia Şirhan au fost strâns legate de-a lungul timpului, dar tensiunile apar atunci când Melek refuză să accepte căsătoria aranjată, conform tradițiilor, cu Halil (interpretat de Kutsi), fiul familiei Şirhan, uniune propusă de propria familie, Karadag.

Chiar în ziua logodnei, Melek fuge în Germania alături de Alpay, bărbatul pe care aceasta îl iubește.

Halil, mirele abandonat, este singurul care nu poate uita de tânăra fugită. El va purta povara sentimentelor rănite timp de două decenii.

Melek îşi lasă trecutul în urmă, dar lucrurile nu se desfăşoară conform așteptărilor sale. Viaţa ei devine o luptă continuă pentru binele copiilor săi. 

Serialul este disponibil și în mediul online, astfel că episoadele pot fi urmărite de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând  https://www.kanald.ro/live.html .    

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.