Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, a primit cel mai frumos cadou din partea fiului său! Iată prin ce emoții teribile a trecut marele actor!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 10 aug 2022, 12:22
kerem alisik Foto(6)

Kerem Alisik, un actor desăvârșit

Sursa: Captură KANAL D

Kerem Alisik face parte din elita de aur a marilor actori ai Turciei și este mândru de faptul că a moștenit talentul din generație în generație.

Cu peste patru decenii de activitate în domeniul actoriei, Kerem Alisik se numără astăzi printre cei mai apreciați actori ai Turciei. Acesta a dus mai departe cu mândrie tradiția familiei sale. Părinții săi, Sadri Alışık și Çolpan İlhan și-au dorit enorm că fiul lor să devină un actor renumit și să ducă astfel renumele mai departe. Peste ani, fiul lui Kerem Alisik a ales aceeași profesie, dorindu-și enorm că și el să transmită mai departe talentul actoricesc moștenit din generație în generație.

Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, a primit cel mai frumos cadou din partea fiului său

În anul 2018, Kerem Alisik a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, rol pe care l-a acceptat drept o mare provocare deoarece filmările s-au întins pe o perioada de patru ani și s-au desfășurat departe de Istanbul, în orașul Adana.

Însă celebrul actor a făcut față cu brio, însă a fost nevoit să renunțe în ultimul sezon din motive obiective. La începutul lunii iunie, Kerem Alisik și-a sărbătorit ziua de naștere iar fiul lui, Sadri, i-a pregătit o surpriză de proporții.

Talentatul tânăr Sadri Alışık Çolpan, care a adăugat noi piese numite Amadeus și Crocodile Fire în acest sezon la producții importante precum Frankenstein, Bondage Cost, Cuckoo Bird, face parte din echipa de conducere a Teatrului İlhan, fapt ce îl face extrem de mândru pe tatăl lui.

Sadri Alışık, care a împărtășit ziua de naștere a tatălui său Kerem Alışık, a prezentat piesa Amadeus, care a fost pusă în scenă la AKM.

Citeste si: Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit îndrăgitul actor și cum a fost surprins de ziua lui de naștere!

„Pentru că provin dintr-o familie de artiști, mă gândesc și la situația financiară, că parte a teatrului. Simt mai multă satisfacție spirituală decât materială!(...) Sunt în teatru de când îmi amintesc. Obișnuiam să mă uit la fiecare piesă a tatălui și a bunicii mele. Sunt cineva care a înghițit praf de scenă la o vârstă fragedă. Obișnuiam să tăiam biletele, să vindeam lucruri la cantină. După ce am trecut prin aceste etape, m-am gândit să fac altceva.",

a spus Sadri Alisik.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Întrebat de ce a ales să studieze la vârstă majoratului Facultatea de Relații internaționale, Sadri Alisik a menționat că nu vrea să pară arogant însă faptul că a luat contact cu lumea teatrului încă din copilărie a fost că și când ar fi studiat de atunci actoria.

„Să nu fiu arogant, dar să crești într-o astfel de familie a fost că școală pentru mine oricum. Scenă era casă noastră. Am studiat relațiile internaționale la Universitatea Koç pentru a obține o viziune diferită. M-a ajutat foarte mult să-mi dezvolt perspectiva. Am făcut Erasmus, am plecat în străinătate. După aceea, am participat la ateliere de producție muzicală la New York.", a mai adăugat Sadri Alisik, potrivit sabah.com.tr 

Tânărul actor și regizor, Sadri Alisik a subliniat că are o relație frumoasă de prietenie cu tatăl lui, pe care îl respecta, il adoră și pe care l-a considerat mereu marele lui mentor și sprijin moral. Tânărul a subliniat ca a avut si mai are multe de învățat de la talentatul lui tata. 

„Sunt prieten cu tatăl meu. Este o persoană de la care am învățat multe și am consultat pe toate subiectele. La urmă urmei, tatăl meu este directorul artistic general al acestui loc. Are multă încredere în mine. Sunt foarte norocos în acest sens. Încerc să nu-l fac de rușine. Bineînțeles, din moment ce venea din cultură bunicii mele, care și-a dedicat viața teatrului, am văzut că și tatăl meu își făcea meseria cu dragoste. O fac cu aceeași dragoste!", a spus Sadri.

Citeste si: Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.