Kerem Alıșık, "Fekeli" din „Ma numesc Zuleyha”: ”Am avut de infruntat multe prejudecati!”

Author: D.I.
Actualizat: 20 feb 2020, 12:33
Foto(7)

Kerem Alıșık, actorul care da viata persoanjului Fekeli, din serialul „Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a simtit pe pielea lui cum e sa porti, de mic, povara celebritatii.

Kerem Alıșık, acum in varsta de  60 de ani, a simtit avantajele, dar si dezavantajele celebritatii. Fiul renumitilor actori turci Sadri Alıșık si Çolpan İlhan, si nepotul celebrului scriitor si poet turc Attila İlhan, Kerem a stiut de mic ca asteptarile sunt mari de el, copilul cu parinti celebri.

Citeste si: Demir si Yilmaz, confruntare pe viata si pe moarte! Afla cum va reactiona Zuleyha cand il va vedea pe barbatul iubit in pericol de moarte, ASTAZI, intr-un nou episod din serialul "Ma numesc Zuleyha", de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Gulten din "Ma numesc Zuleyha", sexy si nonconformista dincolo de rolul tinerei sfioase din serial! Iata cum arata celebra actrita dincolo de platourile de filmare!

Viata a fost un „iad” pentru copilul Kerem si nu o data, indragitul actor s-a izbit de prejudecati precum „el e fiul lui... si de aceea este atat de norocos”. Kerem Alıșık a reusit insa, sa-si dovedeasca, de-a lungul anilor, maiestria actoriceasca.

„A face parte dintr-o familie celebra inseamna a <trai> de doua ori, a <te naște> de doua ori. Am avut de infruntat multe prejudecati, insa am fost constient de ceea ce sunt eu, de ceea ce pot face. Pot spune ca am pierdut multe <lupte>, dar am castigat <razboiul>!”, spune Kerem Alıșık.

Un obicei temeinic, care a devenit pasiune, a ramas, pentru celebrul Kerem, lectura.

„Programul meu este unul foarte incarcat insa, cand imi ramane putin timp liber, il dedic lecturii. Cunoașterea vine prin lectura, si inca din copilarie, parintii ma puneau sa citesc, in fiecare zi, cel putin timp de 2 ore. La inceput nu-mi placea, aveam gandul la joaca, la fotbal, incercam sa evit... J. Apoi, mi-am spus: <daca trebuie sa citesc, voi citi>.

Acest obicei s-a transformat in pasiune”, spune actorul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Saniye din serialul "Ma numesc Zuleyha", actrita de la 6 ani! Iata cum s-a transformat Selin Yeninci, din fetita zglobie in femeia sexy si seducatoare de azi!

Citeste si: Gaffur din serialul "Ma numesc Zuleyha", un tatic devotat si implinit in viata reala! Iata ce nunta de vis a avut celebrul actor Bulent Polat alaturi de aleasa inimii sale, in urma cu cinci ani!

Kerem Alıșık este actor de film, teatru si seriale de televiziune, si prezentator TV. El a jucat in peste 30 de filme artistice, in nenumarate piese de teatru si seriale de televiziune. Printre ecranizarile care i-au adus un succes rasunator se numara si "Dragoste infinita", difuzat la Kanal D, unde, desi a jucat un rol secundar, personajul Ayhan a fost unul foarte indragit in randul telespectatorilor.

Kerem Alıșık a fost casatorit timp de patru ani cu actrita Sibel Turnagöl, si impreuna au un fiu, Sadri Alışık, care le calca pe urme predecesorilor sai.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.