Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la tine" Care au fost primele reacții ale actorului

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mai 2022, 14:31

Marele actor Kerem Alisik a lansat un mesaj impresionant la scurt timp după ce a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha!

Deși a venit pe lume într-o familie de actori celebri și avea toate atuurile să devină cunoscut publicului, Kerem Alisik a ales calea mai dificilă și anevoioasă pentru a demonstra tuturor faptul că și-a clădit carieră și renumele datorită propriului sau talent și nu cu ajutorul părinților lui, marii actori Çolpan İlhan și Sadri Alışık.
De-a lungul anilor, Kerem Alisik reușit să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui uriaș și cu o carismă aparte, ducând totodată mai departe cu mândrie și renumele familiei sale.

Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția

În anul 2018, celebrul actor Kerem Alisik, în vârstă de 61 de ani, a fost cooptat să joace în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha și a acceptat fără să stea pe gânduri, în ciuda faptului că filmările urmau să se desfășoare exclusiv în orașul Adana, departe de Istanbul.

Citeste si: El este carismaticul actor care i-a furat mințile frumoasei Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha! Iată cum au fost surprinși în urmă cu doi ani, pe o plajă exclusivistă de la Marea Egee!

Spre finalul celui de-al treilea sezon al producției, Kerem Alisik a părăsit brusc distribuția, după ce conform scenariului personajul lui a fost ucis de dușmanii săi.

Deși inițial publicul a crezut că celebrul actor a plecat din cauza sceneriului care prevedea acest lucru, la scurtă vreme îndrăgitul Kerem Alisik a lansat câteva mesaje către echipa cu care lucrase în cadrul serialului, dând de înțeles faptul că a fost nevoit să se retragă de pe platourile de filmare, deși își adoră personajul și tot ceea ce realizase în serialul Mă numesc Zuleyha.

Actorul a transmis mulțumirile sale întregii sale echipe și tuturor celor din staff, însă totodată a lansat printre rânduri și marele lui regret că a părăsit distribuția mai devreme de finalul producției.

Potrivit presei din Turcia, se pare ca celebrul Kerem Alisik ar fi plecat din cauza unor neînțelegeri apărute intre el si actorul Murat Unalmis. 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Cine este și câți ani are Raşit, iubitul sfioasei Fadik din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată ce pasiune secretă are carismaticul actor Şahin Vural!

"Ah, Ali Rahmet Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la ține! Mă vei ierta de dată asta? Pentru că a-mi lua rămas bun de la tine este mai mult decât un rămas bun... E ca și cum o persoana s-ar muta din casa în care si-a petrecut copilăria. La revedere Fekeli... întâlnirea cu tine m-a făcut să trăiesc cei mai buni ani din viața mea! Dar știi bine, anii buni trec repede, mereu ne luăm la revedere de la ei.

La urmă urmei, există un Kerem Alışık în fiecare Ali Rahmet Fekeli și un Ali Rahmet Fekeli în fiecare Kerem Alışık!", a spus Kerem Alisik, într-un prim mesaj scris pe contul lui de socializare.

"Da, eu plec acum! Serialul Mă numesc Zuleyha este că și cum ai iubi un părinte, un iubit, un soț, pentru mine. Tuturor fraților mei care lucrează în fața și în spatele platoului, prețioșilor mei colegi, scenaristului nostru Ayfer Tunç, regizorului nostru Murat Sarăçoğlu, producătorilor noștri Timur Savcı și Burak Săğyașar, le voi păstra întotdeauna eforturile, contribuțiile și sprijinul lor în inima mea.
Și, bineînțeles, le transmit dragostea și respectul meu oamenilor calzi din Adana, telespectatorilor noștri care ne țin mereu în vârf, inimilor frumoase care mă complimentează și mă onorează cu interesul și dragostea lor! După cum spun mereu, toate poeziile sunt scrise în ploaie, dar ingeniozitatea este în nor! Salutări norilor care ne plouă poezii... mereu cu dragoste. Și mereu cu pace și liniște.", a mai adăugat celebrul actor tot pe contul lui de Instagram.

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.