Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek, impreuna? Ce se intampla intre celebrii actori care dau viata personajelor Zuleyha si Fekeli din serialul "Ma numesc Zuleyha"!

Author: D.I.
Actualizat: 13 mar 2020, 18:12
Foto(11)

La inceputul filmarilor pentru serialul „Ma numesc Zuleyha” s-a zvonit ca intre cei doi actori, Kerem, 60 de ani, si Hilal, 29 de ani, exista mai mult decat o relatie profesionala.

Hilal Altınbilek, personajul Zuleyha si Kerem Alıșık, alias Fekeli, indragitii actori din serialul „Ma numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, au fost, pentru o vreme, subiectul tabloidelor locale.

Citeste si: Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", transformare uluitoare! Iata cum arata celebrul Murat Unalmis pe vremea cand avea douazeci de ani!

La inceputul filmarilor pentru serialul „Ma numesc Zuleyha” s-a zvonit ca intre cei doi actori, Kerem, 60 de ani, si Hilal, 29 de ani, exista mai mult decat o relatie profesionala.

Cu toate ca se inteleg foarte bine, atat pe scena cat si in afara ei, Kerem si Hilal au tinut sa lamureasca acest aspect.

Citeste si: Ei sunt actorii turci platiti cel mai bine! WOW! Iata cat incaseaza celebrii Burak Ozcivit sau Halit Ergenc, pentru un episod dintr-un serial turcesc!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Bunica Haminne din serialul "Ma numesc Zuleyha", o actrita-emblema a Turciei! Iata cat de frumoasa era Serpil Tamur in tinerete, la debutul ei in actorie!

„S-au spus unele lucruri despre mine si Hilal, fara a avea un fond real. Relatia dintre mine si Hilal este la fel de buna, ma inteleg la fel de bine, asa cum o fac cu toti actorii din echipa serialului <Ma numesc Zuleyha>.

Suntem buni prieteni si colegi de scena. Ceea ce se speculeaza nu este adevarat si, de comun acord cu Hilal, vreau sa dezmintim aceste <informatii> care distorsioneaza realitatea”, a marturisit, in presa locala, Kerem Asilik.

Kerem Alıșık si Hilal Altınbilek sunt doua dintre cele mai indragite personaje ale serialului „Ma numesc Zuleyha”, care poate fi urmarit de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Episodul 24 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 4 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.