Kerem Bürsin, pe aceeași scenă cu unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood! Tânărul actor turc a fost fascinat de întâlnirea cu idolul copilăriei sale!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 mar 2022, 09:13
video Foto(6)

Tânăr, talentat și chipeș, Kerem Bürsin se numără printre cei mai apreciați și admirați actori din tânăra generație din Turcia.

Kerem Bürsin are doar 34 de ani însă a reușit să acumuleze mari succese în carieră să, în cei peste 14 ani de experiență pe platourile de filmare. Cu un talent desăvârșit, o carisma aparte și o ambiție de fier, Kerem Bürsin a cucerit publicul din Turcia și treptat și pe cel din străînătate, care l-au admirat în rolurile sale magistral interpretate în seriale și filme de succes.

Kerem Bürsin, pe aceeași scenă cu unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood

Kerem Bürsin s-a născut în anul 1987, în Istanbul. În anul 2000, pe când avea doar 13 ani, Kerem s-a mutat cu familia lui mai întâi în Scoția, iar apoi în 2002, la vârsta de cincisprezece ani, au plecat plecat în SUA și s-au stabilit în Texas.

În anii de liceu, a format o trupă rock cu prietenii săi și a susținut multe concerte în Texas. După ce a absolvit liceul în Texas, Kerem Bürsin s-a mutat la Boston pentru studii universitare și a studiat actoria la Emerson College.

Citeste si: El este noul iubit al celebrei Serenay Sarikaya! Frumoasa actriță l-a dat uitării pe Kerem Bursin și trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un bărbat renumit!

După ce a absolvit facultatea, s-a mutat în Los Angeles și a început să joace pe scenele teatrelor. Tânărul Kerem a venit în Turcia cu bunica în fiecare an în vacanțele de vară. În anul 2013, când a venit în Istanbul pentru nuntă vărului său, l-a cunoscut pe Gaye Sökmen și a decis să joace în Turcia. Astfel, Kerem a primit primul lui rol într-un serial de televiziune, Güneşi Beklerken, care i-a adus și primul pas către celebritate în Turcia, ceea ce l-a determinat să rămână în țară să natală pentru a-și construi carieră de actor.

Au urmat apoi multe alte roluri în seriale și filme de mare succes, care l-au propulsat treptat printre cei mai apreciați actori din Turcia.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De curând, celebrul actor Kerem Bürsin a participat la în Spania, la Festivalul de Film Malaga, aflat la ediția a 25-a, datorită rolului jucat în serialul „Sen çal kapımı/Bate la uşa mea”, alături de superbă actrița Hande Erçel, care i-a devenit între timp iubita și în viață reală, însă la începutul acestui an au decis să se despartă.

Potrivit viatacuaromadecafea.com, în zilele petrecute în Malaga, Kerem Bürsin a fost și la musicalul „Company„ unde îndrăgitul actor turc s-a întâlnit cu Antonio Banderas, cel pe care îl consideră unul dintre idolii

copilăriei sale. Tânărul actor a fost de-a dreptul fascinat să-l întâlnească în carne și oase pe celebrul Antonio Banderas și mai mult decât atât cei doi au și purtat o discuție interesantă. Cei doi actori au publicat ulterior pe paginile lor de socializare câteva imagini inedite.

Citeste si: Care a fost adevăratul motiv care a dus la destrămarea cuplului Hande Erçel-Kerem Bürsin! Iată ce anume i-a determinat să pună capăt relației lor de iubire!

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.