Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania. Acesta este primul proiect al actorului după despărțirea de Hande Erçel. Iată cum a fost surprins alături de noua sa colegă de platou

Author: Madalina Maftei

Kerem Bürsin pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla

Kerem Bürsin se pregătește să revină în lumina reflectoarelor după o pauză binemeritată. Actorul pregătește un nou proiect alături de Paz Padilla, o cunoscută actriță din Spania.

Kerem Bürsin și-a câștigat notorietatea după ultimul proiect în care a fost protagonist, serialul turcesc ”Dragostea plutește în aer”. Actorul a reușit să ajungă rapid la sufletul publicului din lumea întreagă, dar și din România, alături de partenera lui Hande Erçel, cu care a trăit o frumoasă poveste de dragoste și în afara platourilor de filmare, dar care s-a terminat recent. 

Cum a fost surprins Kerem Bürsin alături de viitoarea lui parteneră, dar și în ce proiect vor putea fi urmăriți 

Kerem Bürsin și-a reluat activitatea profesională după o pauză binemeritată, după ce a încheiat filmările pentru serialul ”Dragostea plutește în aer”, dar și după separarea de actrița Hande Erçel. 

Se pare că viața actorului s-a schimbat semnificativ odată ce a decis să călătorească în Spania. Acesta i-a întâlnit pe Antonio Banderas și soția lui, dar și Alvaro Morte din La casa de Papel.

Prima lui vizită în Spania a fost transmisă atât în presă, cât și la televizor, iar fanii din acele părți au ținut să-i aducă de fiecare dată un plus de valoare. 

Citeste si: Kerem Bürsin, fostul iubit al frumoasei actrițe Hande Erçel, declarații uluitoare! Carismaticul tânăr are de gând să renunțe la actorie?

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

 Cea de-a doua invitație a fost datorită faimosului “Zorro”. Pentru a treia oară, actorul din “Dragostea plutește în aer” l-a întâlnit pe Alvaro Morte. Cu aceste călătorii, Kerem Bürsin și-a asigurat locul pe scena filmelor realizate în Spania, potrivit tvhappy.ro.

Succesul îi surâde lui Kerem, acesta a luat parte la filmările pentru un videoclip alături de una dintre cele mai bune femei de comedie din Spania, Paz Padilla.

Actrița a postat clipul în mediul online în care apare alături de actor și se vede cu ochiul liber că cei doi sunt puși pe șotii. 

Citeste si: Hande Erçel a făcut senzație pe o rețea de socializare. Imaginea care a pus fanii pe jar. Iată cum s-a afișat carismatica actriță

În scurt timp, postarea a ajuns virală și toată lumea se întreabă acum despre ce este vorba între cele două personalități atât de cunoscute. 

 

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.