Kerem din serialul "La rascruce", unul dintre cei mai atragatori actori ai momentului in Turcia! Iata cu cine s-a casatorit in secret chipesul Alperen Duymaz!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 23 iul 2022, 19:35
la rascruce Foto(6)
Alperen Duymaz, in rolul lui Kerem, in serialul La rascruce.
Sursa: Instagram

Actorul Alperen Duymaz a cucerit publicul feminin cu interpretarea magistrala a rolului Kerem in serialul turcesc "La rascruce".

La doar 28 de ani, Alperen Duymaz, pe care publicul din Romania il cunoaste din serialul "La rascruce", a reusit sa guste celebritatea la scurt timp dupa ce a devenit un actor cu drepturi depline, datorita carismei sale deosebite, dar si talentului desavarsit.

Cine este Alperen Duymaz dincolo de platourile de filmare!

Alperen Duymaz s-a nascut in 1992, in Ankara, intr-o familie de actori.

Astfel, parintii sai l-au indrumat peste ani sa urmeze traditia familiei, deoarece i-au descoperit inca din copilarie talentul aparte atat pentru actorie, cat si pentru muzica.
Cu o ambitie de fier, Alperen Duymaz a decis sa urmeze sfaturile parintilor si s-a inscris la Facultatea de Teatru in cadrul Universitatii Haceteppe din Ankara, insa in paralel acesta a hotarat sa se dedice si celorlate pasiuni ale sale, modelingul si muzica, reusind sa le imbine perfect.

Astfel, inca de pe bancile facultatii, tanarul Alperen a inceput sa lucreze ca model, filmand in multe spoturi publicitare. Totodata a intrat si in sudio-ul de muzica, unde a produs cateva piese de suflet, insa dupa absolvirea facultatii, acesta a revenit la meseria sa de baza, actoria si s-a dedicat trup si suflet.

In anul 2015 tanarul actor a primit primul rol intr-un serial de televiziune intitulat "Tatli Kucuk Yalancilar", care i-a adus si un prim pas catre celebritate.

Au urmat apoi alte cateva roluri de mare succes. Iar cel mai recent rol in care a reusit sa cuncereasca publicul din Turcia si din alte tari a fost cel din serialul "La rascruce", in anul 2018, in care a jucat alaturi de alti mari actori, precum Kıvanç Tatlıtuğ, Elçin Sangu, Onur Saylak, sau Melisa Aslı Pamuk, care i-a fost si partenera.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Desi este deja un actor celebru in Turcia si peste hotare si se bucura de mare succes si de admiratia multor femei, Alperen Duymaz a preferat mereu discretia cand a venit vorba despre relatiile sale amoroase. Asa se face ca anul trecut, tanarul a actor a socat pe toata lumea, cand s-a aflat ca a renuntat la burlacie, casatorindu-se in secret cu iubita sa, Kubra Keklit, o tanara invatatoare.

Probabil ca tocmai faptul ca iubita sa nu este o persoana publica, actorul a preferat sa pastreze povestea lor de iubire departe de ochii curiosilor.

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 24, sezonul 1, vineri, 9 aprilie- VIDEO

Citeste si: Serialul “La răscruce” a spulberat audiența! Episodul difuzat joi seară a plasat Kanal D pe primul loc