Kerem din serialul Melek, amintiri emoționante din copilărie! Tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu a publicat o imagine de colecție pe contul lui de socializare în care apare alături de mama sa

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 nov 2023, 12:42
actori turci Foto(5)

Ulvi Kahyaoğlu, un actor talentat 

Sursa: Instagram Ulvi Kahyaoğlu

Ea este cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Kerem din serialul Melek! Iată ce poză de suflet a publicat celebrul actor Ulvi Kahyaoğlu pe contul lui de socializare!

Ulvi Kahyaoğlu se numără printre cei mai talentați și apreciați actori din tânăra generație. Deși are doar 28 de ani, acesta a cucerit publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele roluri jucate. Unul dintre cele mai recente proiecte care i-a adus cel mai mare succes a fost serialul Melek în care a dat viață personajului Kerem.

Ea este cea mai iubită și importantă femeie din viața lui Kerem din serialul Melek

Ulvi Kahyaoğlu a venit pe lume în 1995, în orașul Izmir, într-o familie modestă, însă care i-a oferit multă iubire, o educație exemplară și sprijin de-a lungul anilor pentru a-și finaliza studiile. Ambițiosul tânăr a visat încă din copilărie să devină actor, iar la vârstă majoratului s-a orientat către Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universitățîi Dokuz Eylul, pe care a încheiat-o în anul 2017.

Citește și: Kerem din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În 2018, Ulvi Kahyaoğlu a jucat primul lui rol într-un serial de televiziune, intitulat Bana Bir Çakmak Ver, care i-a deschis calea spre celebritate și către cariera de succes de astăzi. Au urmat și alte câteva proiecte de amploare în care a jucat tânărul actor, însă cel mai apreciat rol a fost cel din producția Melek, în care a filmat între 2019 și 2021, alături de mulți actori consacrați din Turcia.

Dincolo de activitatea lui intensă de pe platourile de filmare, Ulvi Kahyaoğlu este foarte activ și în mediul online, unde publică deseori imagini și clipuri video atât din timpul filmărilor, cât și din viață personală, spre deliciul urmăritorilor săi. Printre postările făcute de tânărul actor se numără și o imagine de suflet din vremea copilăriei sale, în care acesta apare alături de mama lui.

Fanii săi au fost încântați să îl descopere pe talentatul actor și dincolo de rolurile jucate până în prezent și să îi cunoască și familia.

Citește și: Ce facultate a terminat actorul Ulvi Kahyaoğlu, tânărul actor care a jucat rolul Kerem în serialul Melek: El a debutat pe platourile de filmare în anul 2018, în serialul Bana Bir Çakmak Ver