Kerem din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, la scurt timp după încheierea filmărilor! Iată cum arată în prezent tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 oct 2023, 23:32
Foto(5)

Carismaticul Kerem din serialul Melek a recurs la o transformare spectaculoasă de look, imediat după încheierea filmărilor! Tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu pare cu totul altă persoană în prezent!

Ulvi Kahyaoğlu are doar 28 de ani și cu toate acestea a reușit să cucerească publicul încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, în producții de succes. Tânărul actor s-a remarcat datorită talentului desăvârșit și a carismei sale deosebite în câteva seriale, filme și piese de teatru, în care a jucat magistral și care i-au adus notorietate. Unul dintre cele mai recente proiecte în care a făcut furori Ulvi Kahyaoğlu este serialul Melek, în care a dat viață personajului Kerem, un tânăr ambițios și curajos.

Kerem din serialul Melek, schimbare uluitoare de look, la scurt timp după încheierea filmărilor

Ulvi Kahyaoğlu s-a născut în anul 1995, în Izmir, unde a crescut și a primit o educație exemplară din partea părinților săi, care în ciuda faptului că nu au avut o situație materială foarte bună, au reușit să le ofere celor trei copii condițiile necesare pentru a-și urmă studiile și pentru fiecare dintre ei să își realizeze idealurile.

Tânărul a visat încă din copilărie să ajungă peste ani un actor de seama, iar la vârsta majoratului, după încheierea liceului, a decis să se înscrie la Facultatea de Arte Plastice, în cadrul Universității Dokuz Eylul, pe care a absolvit-o cu succes în anul 2017.

Citește și: Protagonista serialului Melek, apariție uluitoare alături de mama sa! Iată ce trăsături frumoase a moștenit celebra actriță Nehir Erdogan de la femeia care i-a dat viață și pe care o iubește enorm

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

În anul 2018, la doar un an de la încheierea facultății Ulvi Kahyaoğlu a debutat pe platourile de filmare ale serialului Bana Bir Çakmak Ver, care a însemnat și primul pas către carieră de succes de astăzi. Treptat, carismaticul actor a devenit din ce în ce mai cunoscut și apreciat pentru talentul actoricesc și a început să primească din ce în ce mai multe propuneri de a juca în noi proiecte importante de televiziune și cinema.

Un rol jucat relativ recent a fost cel din serialul Melek, în care a dat viață personajului Kerem, care de asemene i-a adus mare succes.

Citește și: Melek îi zice, de pe patul de spital, lui Halil că are cancer și-și descarcă sufletul. Vezi online live episodul 16 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

La scurtă vreme după încheierea filmărilor pentru serialul Melek, Ulvi Kahyaoğlu a recurs la o schimbare uluitoare de look, iar în prezent arată total diferit. Tânărul actor nu a ezitat sa publice si câteva imagini inedite cu noua lui infatisare in mediul online. Fanii săi au fost uluiți și au apreciat transformarea lui spectaculoasă.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.