Kerem este arestat, iar Omer cere să fie transferat la alt spital. Iată ce se va întâmpla în episodul 65 al serialului “Melek”, începând cu ora 20:00

Author: Cristina Mocanu
Actualizat: 06 nov 2023, 16:59

Un nou episod al serialului turcesc serialului “Melek” este difuzat la luni, 6 noiembrie 2023. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Serialul turcesc “Melek” va fi difuzat de luni până joi de la ora 20:00.

Ce se va întâmpla în episodul 65 al serialului “Melek”?

Funda revine în Antep fiindcă își dorește să îl contacteze pe Alpay, neștiind pentru ce este căutat. Kenan îi joacă pe degete pe amândoi.

Kerem, auzind că Funda s-a întors, merge la ea să o întrebe unde este tatăl lui.

Funda îi spune să îi ceară socoteală lui Halil pentru că l-a instigat pe Alpay trimițându-i o invitație la nuntă. Se ceartă amândoi și după ce Kerem pleacă, Funda se simte rău iar vecinii o duc la spital. Kenan îl minte pe Alpay că Funda a pierdut sarcina. Funda depune plângere împotriva lui Kerem și minte că a atacat-o. Kerem merge tare supărat la Halil să îi ceară socoteală pentru invitație.

Când Halil află că Mirza i-a dat lui Kenan o invitație, crede că el i-a trimis-o lui Alpay. Este tot mai sigur că Kenan îl ajută și îl urmărește și ajunge la casa unde se ascunde Alpay.

Omer a cerut să fie transferat la spitalul din Istanbul atunci când Zumrut scos-o pe Defne afară din casă pentru că a vrut să se mute departe de familie.

Acum primește aprobarea și nu mai poate să dea înapoi.

Nu spune nimănui pentru că vrea să oprească transferul însă, Zumrut află din înștiințarea pe care o primește prin poștă și le spune fetelor. Toate trei se supără pe el pentru că a decis fără să vorbească cu ele.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Citește și: Adevăratul motiv pentru care superba actriță Șifanur Gül a părăsit distribuția serialului Melek, în care a jucat rolul Ikra, înainte de încheierea filmărilor! Și-a dorit să plece sau totul s-a întâmplat potrivit scenariului?

Urmărește Video Online subtitrat serialul “Melek” pe Kanal D

Serialul turcesc "Melek" s-a impus ca o producție captivantă ce aduce în prim plan tradițiile și obiceiurile unei comunități turcești, amestecând valorile familiei cu întâmplări dramatice și sensibile.

Telespectatorii au ocazia să se bucure de această poveste uluitoare de luni până joi, de la ora 20:00, pe postul de televiziune Kanal D, unde sunt purtați într-o lume complexă și plină de provocări.

Povestea "Melek" se axează pe personajul principal, Melek, o mamă curajoasă și hotărâtă, interpretată cu mare talent de Nehir Erdogan. Această poveste urmărește lupta lui Melek pentru a-și proteja și îndruma copiii într-o societate în care tradiția și modernitatea se intersectează adesea într-un mod tensionat.

Cu rădăcini adânci în tradiția comunității turcești, Melek se găsește în fața unei alegeri extrem de dificile atunci când refuză să accepte o căsătorie aranjată cu Halil, fiul familiei Şirhan, o uniune propusă de propria sa familie, Karadag. Însă, în ziua logodnei programate, Melek ia o decizie curajoasă și fug în Germania cu Alpay, bărbatul pe care îl iubește, lăsând în urmă trecutul și provocând tensiuni semnificative în comunitate.

Halil, mirele abandonat, poartă povara sentimentelor rănite timp de două decenii, iar viața lui Melek devine o luptă constantă pentru binele copiilor săi. Serialul "Melek" explorează această poveste complexă de dragoste, tradiție și curaj, captivând telespectatorii într-un mod unic.

Pentru cei interesați, "Melek" este disponibil și online, oferind astfel telespectatorilor posibilitatea de a urmări episoadele pe telefonul mobil, laptop sau tabletă prin intermediul platformei Kanal D, accesibilă la adresa kanald.ro. Această opțiune de vizionare face serialul și mai accesibil și mai atractiv pentru publicul său, permițându-le să se integreze în tradițiile și valorile unei comunități turcești. „Melek" oferă o experiență de vizionare interesantă și captivantă pentru toți cei care sunt interesați de povești de familie, tradiție și curaj.

Citește și: Kerem din serialul Melek, amintiri emoționante din copilărie! Tânărul actor Ulvi Kahyaoğlu a publicat o imagine de colecție pe contul lui de socializare în care apare alături de mama sa

Cu personaje bine conturate și o poveste antrenantă care traversează granițele culturale, "Melek" reprezintă o incursiune fascinantă în inimile și viețile personajelor, dezvăluind complexitatea și frumusețea tradițiilor turcești. Acest serial reușește să sensibilizeze publicul, provocându-i să reflecteze asupra valorilor și alegerilor personale în fața tradiției și a modernității.