Kerem isi sapa propria groapa! Ce i se intampla tanarului, in aceasta seara, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la ora 20:00, la Kanal D

Autor: D.I. Editor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 mar 2017, 22:40

Orbit de gelozie, Kerem pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva lui Kahraman, insa totul se rasfrange asupra sa in cele din urma.

In timpul procesului de divort, Defne joaca o ultima carte in speranta ca isi va recupera sotul. Aceasta ii marturiseste ca asteapta un copil si ca printr-o minune a reusit sa ramana insarcinata. Bulversat de vestea primita, Kahraman nu are incredere in spusele sotiei sale si ii cere dovezi. Cei doi merg la o clinica pentru ca Defne sa fie supusa unui control medical. Barbatul este socat sa constate ca Defne spune adevarul si ca poarta in pantec copilul lui, insa vestea neasteptata nu schimba cu nimic dorinta lui de a obtine divortul.


Pe de alta parte, Neval complicea lui Defne, merge la Elif pentru a o informa ca fiica ei asteapta un copil, care va creste fara tata din cauza ei. Daramata de un puternic sentiment de vinovatie, Elif merge la tribunal pentru a impiedica pronuntarea divortului. In ciuda rugamintilor lui Elif de a se intoarce la familia lui, Kahraman decide sa divorteze de Defne, angajandu-se sa aiba grija de ambii sai copii.

Spre surprinderea lui Elif, Kahraman o anunta ca nunta lor va avea loc mai curand decat planuisera si ii promite iubire vesnica. Barbatul le cere binecuvantarea parintilor sai si ii anunta data nuntii sale cu Elif. Decizia lui Kahraman cade ca un trasnet peste Sukran si Yakup, care isi simt amenintat statutul in cadrul familiei lor si recurg la o strategie impotriva acestuia.

Intre timp, Kerem afla cu stupoare ca unchiul lui se va casatori in curand cu Elif, femeia pentru care facuse o obsesie si gelozia ii scoate la iveala fata intunecata. Orbit de furie, tanarul pune la cale un plan diabolic impotriva lui Kahraman.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dorindu-si

cu ardoare sa il elimine pentru totdeauna din viata sa, Kerem recurge la serviciile unui criminal, pe care il angajeaza sa il ucida pe unchiul sau, chiar in ziua nuntii sale cu Elif. Insa strategia sa diabolica ia o intorsatura neasteptata deoarece acesta devine victima propriului sau dezastru.

Kahrman si Elif sunt mai fericiti ca niciodata si asteapta cu nerabdare sa isi uneasca destinele, insa momentul feeric este curmat de zgomotul unui foc de arma, care coboara spaima si fiorii reci ai mortii peste toti nuntasii.

Ce se intampla aflati azi, in "Ziua in care mi s-a scris destinul", de la 20.00, la Kanal D

 

Taguri: