Keremcem, acuzat de infidelitate! Uite ce s-a dezvaluit despre Ates din "Bahar: Viata furata!"

Editor: Adelina Minulescu Autor: A.M.
Actualizat: 27 mar 2017, 21:16

Keremcem se iubeste cu Ezgi Azaroglu, frumoasa actrita care ii este partenera atat in serial cat si in viata de zi cu zi de cateva luni.

Gurile rele spun, insa, ca Ezgi ar fi cauza divortului dintre el si fosta lui sotie care s-au separat dupa noua luni de mariaj. Zvonurile care au aparut in tabloidele din Turcia spun ca Keremcem s-a indragostit nebuneste pe platourile de filmare de frumoasa Ezgi si nu a reusit sa isi mai ia gandul de la ea.


Actorul si cantaretul ar fi hotarat atunci sa puna capat mariajului si sa inceapa o relatie cu Ezgi.
Tot gurile rele spun ca cei doi ar fi inceput sa sevada dinainte sa se oficializeze divortul ca dovada stand si pozele in care cei doi s-au afisat impreuna la nici cateva saptamani de la separarea lui.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Adevarat sau nu, Keremcem si frumoasa Ezgi fac un cuplu extrem de

iubit atat in Turcia cat si in Romania si cert este ca se iubesc foarte mult si sunt foarte fericiti impreuna.

 


Alexandra nu vede cu ochi buni apropierile dintre Gagea și Virginia, așa că reacționează. Andreea Mantea a întrebat-o dacă este geloasă pe cei doi, însă concurenta de la „Casa iubirii” neagă cu vehemență.