KEREMCEM (ATES din "Bahar:Viata furata"), despre marea sa dragoste, EZGI ASAROGLU (Bahar)! Iata ce dezvaluiri incendiare a facut celebrul actor si cantaret despre cea mai iubita femeie din viata lui!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 aug 2017, 16:00

Carismaticul Keremcem a acordat un interviu uluitor despre fosta sa iubita, Ezgi Asaroglu.

Prezentatoarea emisiunii a facut intro-ul materialului ca fiind un reportaj plin de dragoste si cu un Keremcem care va vorbi desprea marea lui dragoste, Ezgi.
"Cafeaua indeamna la conversatie. Inseamna afectiune. De aceea Keremcem ne face cafeaua, apoi vom vorbi! Acum sa trecem la vorbe. Ne inspira aroma cafelei si începem o conversatie plina de dragoste. Incepem prin a o saluta pe iubita lui Keremcem, Ezgi Asaroglu!", a spus reportera.

Keremcem: Wow! Intr-adevar este facuta de cineva priceput la cafea!
Reporter: Priceputul este Keremcem!? Vorbeste-ne despre ea!
Keremcem: Educatia noastra, cercul de prieteni, modul in care privim viata sunt asemanatoare. Este o femeie profunda. Asta iubesc la ea. Acorda importanta detaliilor.! De aceea o salut, de aici, cu iubire!
Keremcem: A spus foarte frumos, ca nu a fost crescuta cu idealuri de casatorie, ca prefera sa traiasca clipa in locul planurilor pe termen lung.
Actualmente totul este foarte frumos în relatia noastra, atat profesional cat si personal, acea privire a mea a fost una de apreciere.


Keremcem: Totul este pe calea cea buna. Este frumos sa si lucrez cu Ezgi. Impartasim tot ceea ce este frumos. Relatia noastra era bazata pe iubire si respect si acest lucru ne face fericiti!

Reporter: Sa vorbim si despre munca putin.
Cantecul „Biri mi var„ (Exista altcineva?) a prins foarte bine, dar fanii sunt suparati pe Keremcem pentru ca, in acesti ani a acordat mai mult timp actoriei in detrimentul muzicii si nu mai compune cantece ca altădata.


Keremcem: Am gasit un cantec frumos, l-am orchestrat, l-am oferit publicului. Poate ca la toamnă, asa cum va veni un cantec romantic, apoi inca un single şi, abia dupa aceea, un album.

Asa vorbea Keremcem in urma cu un an, despre cea mai mare dragoste, Ezgi Asaroglu, pe vremea cand inca erau doi indragostiti visatori, care sperau sa ramana uniti pentru totdeauna. Intre timp insa, marea lor dragoste s-a incheiat la fel de discret precum incepuse si visurile lor s-au spulberat.

(sursa: tv8.com.tr, viata cu aroma de cafea)