KEREMCEM (ATES din "BAHAR: VIATA FURATA"), ingenunchiat de durere! Iata cat de afectat este actorul de disparitia celei mai dragi persoane, care i-a marcat viata si profesia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 aug 2017, 17:13

Daramat de suferinta, Keremcem l-a condus pe ultimul drum pe cel care i-a vegheat drumul spre cariera de succes.

Kuzey Vargin, unul dintre simbolurile cinematografiei turce, a fost condus ieri pe ultimul drum de cei apropiati: familie, prieteni, colegi.


Soţia Mucella Vargin, fiica Tugce Kuzey Yamak si ginerele Baris Yamak  i-au intampinat pe cei care si-au dorit sa aduca un ultim omagiu actorului. Sotia marelui actor a marturisit ca era un om minunat, alaturi de care a trait 34 de ani, dar ca in ultimii ani a fost foarte bolnav, starea sa de sanatate agravandu-se intr-un ritm alert.

Citeste si: NESLIHAN ATAGUL (Nihan din "Dragoste infinita"), aniversare inedita la implinirea frumoasei varste de 25 de ani! Iata cum a fost sarbatorita celebra actrita si ce mesaj emotionant a primit din partea mamei lui Arven (Deniz, bebelusul fenomen)!


De la inmormantare nu avea cum sa lipseasca nici Keremcem, deoarece a fost unul dintre discipolii marelui actor.
Acesta a tinut neaparat sa-i aduca un ultim omagiu celui care i-a marcat profund viata si i-a indrumat pasii spre cariera de succes. Marele actor, Kuzey Vargin i-a fost tata in serialul "Ask oyunu"(Jocul Dragostei). Vizibil indurerat de tragicul eveniment, Keremcem a marturisit jurnalistilor: "Era altfel. Pentru mine, el a fost ca un tata si ca un frate! Sunt foarte trist! Condoleanţe tuturor!"

Citeste si: Micuta DENIZ, bebelusul-fenomen din serialul "Dragoste infinita" a crescut si este din ce in ce mai frumoasa! Iata ce aparitie a avut ARVEN BEREN KUSATMAN alaturi de parintii ei, la plaja, intr-o vacanta binemeritata, dupa incheierea filmarilor pentru serialul care a transformat-o in cel mai adorat bebelus! VEZI imagini inedite!


La cateva zile, Keremcem a revenit in atentia publicului cu un alt mesaj pentru marele lui mentor:

 

KUZEY VARGIN 12 sene önce ilk kamera karşısına geçtiğim, çoğunuzun beni ilk tanıdığı dizi Aşk Oyunu'nda babamı canlandırmıştı. Sonra hiç kopmadık. Her bayram, her doğumgünü, her aynı şehirde bulunduğumuzda görüştük. Sevdik birbirimizi, ailelerimizi paylaştık. Başarımla sevindi, hastalığıyla üzüldüm. Rakı masasında çok kahkaha attık. Deneyimlerinden çok faydalandım. Sözünü dinlemediğimde keşke dedim. Tüm yaşanmışlıklarıyla, anılarını bize bırakıp bu sabah sessizce gitti. Hayatını ona adamış eşi Mücü ona hayatının son yıllarında torun mutluluğunu yaşatan kızı @tugcekuzeyyamak ve tüm sevenlerine, yakışıklılığıyla başını döndürdüğü tüm yeşilçam izleyicisi kadınlara (annem dahil) başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağolsun. @edateksoz @bulentisbilen #aşkoyunu #kuzeyvargın Kuzey Vargın passed away today silently. We were father and son at Aşk Oyunu. İ loved him as a father an elder brother.

O postare distribuită de Keremcem (keremcem) pe

"KUZEY VARGIN. Cand in urma cu 12 ani am ajuns in fata camerelor de luat vederi, multi dintre voi m-ati cunoscut atunci, i-a dat viata tatalui meu din serialul "Ask Oyunu" (Jocul de-a dragostea). De atunci, nu ne-am mai despartit! Ne-am auzit si intalnit, ori de cate ori am fost in acelasi oras, la sarbatoarea de bayram, zile de naştere.

Ne-am iubit, familiile noastre de asemenea. S-a bucurat la succesul meu, am fost trist când s-a imbolnavit. Am ras mult la un pahar de rachiu. Am beneficiat mult de experienţa lui. Când nu l-am ascultat, mi-am reprosat. Ne-a lasat cu tot ce am trăit, cu toate amintirile lui, în această dimineaţă şi a plecat în tăcere. Condoleanţe şi răbdare soţiei sale Mücü care i-a dedicat viaţa, fiicei sale, care în ultimii ani i-a dăruit fericirea de a avea nepot şi tuturor celor care l-au iubit, tuturor femeilor care au urmărit perioada legendară a filmului şi care l-au admirat pentru cât de
chipeş era (printre ele şi mama mea) Condoleanţe, noua!"


(sursa: hurriyet.com.tr; viata cu aroma de cafea)
 

 


Pe măsură ce toamna își face simțită prezența, România se confruntă cu una dintre cele mai grave crize agricole din ultimii ani. O zonă grav afectată este Câmpia Bărăganului, mai exact zona Amara.