KEREMCEM (ATES din "Bahar: Viata furata"), mai sexy ca oricand, in vacanta din Bodrum! Iata in ce ipostaze a fost surprins celebrul actor si de cine este insotit!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 07 sep 2017, 13:32
video Foto(4)

Sarmantul actor a incheiat o perioada extrem de incarcata din cariera sa si a ales sa-si dedice timp si pentru relaxare.

Dupa ce a lucrat zi si noapte la cel mai recent proiect Keremcem a decis ca este momentul sa isi dedice timp si pentru sine, asa ca a ales sa plece cateva zile alaturi de un grup de prieteni muzicieni, in Bodrum, pentru a se relaxa.

Citeste si: Azi este de nerecunoscut! Indragitul actor MEHMET AKIF ALAKURT a suferit transformari fizice radicale, in ultimii ani! Iata cum arata in prezent cel care a facut furori, in trecut, cu fizicul lui si ce decizie uluitoare a luat in privinta profesiei sale! VEZI imagini spectaculoase!

Actorul a publicat de curand pe contul lui de socializare, cateva imagini in care apare alaturi de prieteni, pe un iaht, insa si cateva fotografii in care a fost surprins cu bustul gol, spre incantarea fanelor lui.

Citeste si: KEREMCEM (ATES din "Bahar: Viata furata"), mai sexy ca oricand, in vacanta din Bodrum! Iata in ce ipostaze a fost surprins celebrul actor si de cine este insotit!

"In sfarsit, cei 5 fara masca s-au intâlnit la Bodrum! Frumosii mei prieteni mi-au pregatit o surpriza cu ocazia renaşterii mele! Cu Keremcem, Emir Ersoy, Nebiloz Genturk si Ege Isyan, pe un minunat ţărm de mare, cu entuziasmul de a fi din nou împreună cu prietenie şi fericire!", a scris Metin Uca, unul dintre prietenii sai.

Metin Uca este prezentator si scriitor si a suferit de curnd o interventie chirurgicala dificila, fiind suspect de cancer si dupa recuperarea sa, prietenii i-au pregatit aceasta escapada in Bodrum, pentru a sarbatori impreuna vindecarea acestuia.

 

Good vibe #keremcem #goodmood #music #holiday #fungoodvibes #musicislife #friends #goodmusic

O postare distribuită de keremcem_world (keremcemworld) pe

 

Taguri:

În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.