Keremcem face anuntul cel mare! Indragitul actor turc traieste o frumoasa poveste de dragoste

Author: A.I.

Keremcem, indragitul actor si cantaret turc, care revine in casele romanilor in aceasta vara, din 15 iulie, in noua productie turceasca „Dragoste si secrete”, la Kanal D, traieste o frumoasa poveste de dragoste alatur de Gazal, o tanara fermecatoare de origine iraniana.

Cei doi s-au cunoscut in urma cu un an si jumatate, iar iubirea lor creste de la o zi la alta. Impreuna au trecut de perioada izolarii in pandemie, perioada ca, marturiseste actorul, le-a sudat si mai bine relatia.

Iata ce le-a dezvaluit Keremcem fanilor sai prin intermediul presei din Turcia:

„Eu si Gazal ne-am cunoscut in urma cu un an si jumatate si totul merge foarte bine intre noi. Chiar si perioada pandemiei, care ne-a tinut in casa, ne-a ajutat! Am petrecut mult timp impreuna si ne-am cunoscut mult mai bine, unul pe altul. Cu toate acestea, nu ne preocupa ideea casatoriei. Gazal este acea persoana care face ca viata sa insemne altceva pentru mine.

Totul merge minunat acum. In plus, sunt sigur ca planurile pe care ti le faci in viata se intampla doar daca e scris sa se intample. Vom vedea ce va fi...”
, a spus actorul.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Incepand cu data de 15 iulie, fanii indragitului actor Keremcem il vor putea revedea, in rolul principal, in noua productie turceasca „Dragoste si secrete”, care va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

„Dragoste si secrete” este o captivanta poveste despre iubire si devotament, ce ii are ca protagonisti pe Keremcem, in rolul lui Ali, si pe frumoasa actrita Özgü Kaya, in rolul Sevda.

Odata cu inceperea productiei „Dragoste si secrete”, „Ma numesc Zuleyha” va putea fi urmarit in continuare, in fiecare luni si marti, de la ora 20:00, la Kanal D.