Keremcem, "impins" sa stearga pozele cu fosta sa iubita, Ezgi Asaroglu! Uite, insa, ce poza a preferat actorul totusi sa pastreze cu ea

Autor: A.M. Editor: Adelina Minulescu
Actualizat: 18 sep 2020, 06:45

Dupa mai bine de noua luni, cei doi si-au spus adio, insa se pare ca mai exista o portita ca cei doi sa colaboreze in continuarea la noul sezon "Bahar: Viata furata."

Pana cand se hotaraste revenirea celor doi protagonisti sau nu, in viata reala, cei doi au luat decizii importante in ce priveste viata lor. Fiecare au luat-o pe un drum separat si asta se vede din atitudinea atat a lui Ezgi cat si a lui Keremcem. Intai, actrita a fost cea care a sters orice urma a trecutului ei cu Keremcem, iar zilele trecute, dupa cateva saptamani bune, se pare ca ca si cantaretul a facut acelasi lucru.



Actorul a sters de pe contul sau de Instagram toate pozele cu fosta iubita, nu se stie daca la imboldul fanilor sau pentru ca nu mai vrea sa vada ceea ce au trait ei impreuna, cert este ca doa ro fotografie mai apare pe contul lui, aceea de la ziua lui cand Ezgi il imbratisa si il saruta.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?