Keremcem, indragostit pana peste cap

Autor: O.P.

Faimosul actor si cantaret turc Keremcem, care revine in casele romanilor din 15 iulie, in noul serial “Dragoste si secrete”, care va fi difuzat de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, este nedespartit de frumoasa lui iubita, de origine iraniana, Gazal.

Keremcem si Gazal, care sunt impreuna de aproape un an si jumatate, par mai indragostiti ca oricand. Frumosul cuplu a fost surprins zilele trecute, de paparazzi locali, facand cumparaturi intr-un Centru Comercial de lux din Istanbul.

“Inarmati” cu masti si manusi de protectie, cuplul s-a bucurat de cumparaturi tinandu-se tot timpul de mana, pentru ca mai tarziu, cei doi sa se retraga la un restaurant din apropiere pentru a incheia seara cu o cina romantica.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Romanii il vor revedea pe Keremcem in noua productie “Dragoste si secrete”, unde va interpreta rolul personajului principal masculin Ali, din 15 iulie, de miercuri pana vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.