Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Iata cum s-a antrenat celebrul actor cu cei mai buni specialisti in arte martiale!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 aug 2020, 11:00
Foto(6)

Indragitul Keremcem a acceptat marea provocare de a interpreta rolul atipic si plin de actiune a lui Ali in serialul "Dragoste si secrete".

Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"! Celebrul actor a avut un cantonament de pregătire de trei luni, inainte de a incepe filmarile pentru serial. Keremcem a fost instruit in arte martiale de antrenori care colaboreaza cu vedete de la Hollywood.

Keremcem, pregatire ca la Hollywood pentru personajul Ali, din serialul "Dragoste si secrete"!

Presa din Turcia a mentionat ca pentru scenele de actiune, Keremcem s-a pregatit cu Fatih Uğurlu. Pentru arte martiale filipineze, antrenor i-a fost Mert Hüseyin Gürsoy.

Timp de cinci zile pe săptămână, Keremcem s-a antrenat în box, kickbox, arte marțiale filipineze (Kali) și a primit instruirea de bază pentru tragerile cu arme de foc.

Ali, personajul pe care il interpreteaza Keremcem in serialul "Dragoste si secrete", are un trecut misterios și abilități atipice, este, pe de o parte, un personaj calm, dar, pe de altă parte, unul care își arată

identitatea de apărător în evenimentele cu care se confruntă.
De asemenea se pare ca actorul Keremcem nu va folosi dublura in scenele de actiune, ci va interpreta el insusi chiar si cele mai dure scene.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Pe parcursul acestui serial, Keremcem și-a incantat fanii cu proiectul Youtube Akustik Karavan/Caravana Acustică.

În fiecare săptămână, actorul le-a oferit celor care îl îndrăgesc melodii frumoase interpretate de el sau în duet cu colegi din distribuție sau chiar din staff-ul serialului.

Citeste si: Keremcem, protagonistul serialului "Dragoste si secrete", primele declaratii despre o posibila casatorie! "Am petrecut mult timp impreuna!" Iata ce marturisiri neasteptate a facut indragitul actor!

Iată varianta acustică a melodiei „Beni affet/Iartă-mă„ (interpretată de Özcan Deniz în filmul „Neredesin Firuze/Unde ești Firuze?„).

(sursa: atv.com.tr; viatacuaromadecafea.com)