Kevin, baietelul de 11 luni care plange si atunci cand rade! Uite ce a patit micutul

Editor: Silviu Bunea Autor: A.M.
Actualizat: 22 sep 2020, 11:20

Kevin, un baietel de numai 11 luni, are canalele lacrimale infundate si, de cand s-a nascut, are in permanenta lacrimi in ochi. Astazi, medicii i-au facut operatia mult asteptata.

El este Kevin, un baietel de doar 11 luni extrem de vesel si prietenos. Ochii lui albastri sunt in permanenta umezi pentru ca secretiile lacrimale nu se scurg in nas, asa cum se intampla in mod normal.

„Nu mi s-a dat niciun tratament in afara, l-am nascut in strainatate. Au zis sa-l sterg cu apa si cu servetele sterile, iar cand am ajuns in tara mi s-a spus ca are canalele infundate, in tara mi s-a spus, nu afara.”



Diperata ca problema nu se rezolva, mama a incercat sa gaseasca tratament pentru cel mic si a urmat recomandarile medicilor britanici.

Cele 11 luni care s-au scurs de cand Kevin a venit pe lume au fost destul de dificile pentru parintii care, din 20 in 20 de minute, trebuiau sa-i curete ochii.

Obstructia de canal lacrimal apare la 5% din nou-nascuti, iar problema trebuie rezolvata cat mai rapid.


Daca nu se deschide singura, atunci trebuie deschisa mecanic.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Procedura este una de foarte scurta durata si este recomandata pana la varsta de un an, altfel copilul risca complicatii care pot duce chiar si la pierderea vederii.

Doctorii spun ca bebelusii trebuie vazuti de un specialist inca din primele luni de viata.