Kevin, noul concurent de la "Puterea dragostei" a dat cartile pe fata! A recunoscut sau nu ca se numara printre fostii iubiti ai Roxanei, alaturi de Mocanu si Andy? Iata ce marturisiri a facut!

Author: D.I.
Actualizat: 15 oct 2019, 14:23

Kevin a pasit de curand in casa "Puterea dragostei", hotarat sa isi intalneasca jumatatea mult visata.

In editia de astazi "Puterea dragoste", fetele au fost surprinse de aparitia unui nou concurent, pe nume Kevin Bogdan. Tanarul a fost intampinat cu mare incantare de catre fete si s-a adaptat rapid la atmosfera din platou.

"Cu ce gânduri ai venit aici?", a fost întrebat Kevin de către fete, imediat ce a luat loc pe fotoliu, în fața lor.

"Să-mi găsesc pe cineva", a fost răspunsul prompt al acestuia.

Kevin, un nou concurent, a intrat în casa "Puterea dragostei"! Mariana i-a ghicit vârsta

Mariana i-a ghicit vârsta lui Kevin. Ea a estimat că tânărul are 22 de ani. 

"22 de ani luna viitoare", a răspuns Kevin, întrebat ce vârstă are. Mariana spusese anterior că îi dă 22 de ani acestuia.

Ca de obicei, tânărul a fost îndemnat de fete să facă un Top 3 al celor mai atrăgătoare concurente de la "Puterea dragostei".

"Dar nu vă supărați", a ținut Kevin să se asigure.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Citeste si: Baxter, fostul concurent de la "Puterea dragostei", a dat cartile pe fata! S-a batut sau nu cu None, din cauza neintelegerilor aparute intre ei? Iata ce dezvaluiri uluitoare a facut tanarul!

Citeste si: Fizz, prima reactie dupa plecarea din casa "Puterea dragostei"! Iata cum a fost susprins si ce mesaj le-a transmis fanilor sai!


"Andra, Ligi și Andreea", a spus el. Apoi a invitat-o pe Ligi la dans. "Ai zis că nu te iubește lumea", au reacționat fetele. Ligi a fost supărată în ultimul timp fiindcă nu a fost aleasă niciodată favorită.
Ea consideră că ar fi meritat.
"Nu am venit pentru nimeni special", le-a mărturisit Kevin fetelor.
Andra a dezvăluit că știa cine este, el și o prietenă a ei cunoscându-se. Ea a mărturisit și că știa despre sosirea lui în emisiune.

In editia de astazi a show-ului "Puterea dragostei", Kevin a marturisit la insistentele si apropo-urile lansate de colegii sai, ca a cunoscut-o pe Roxana cu ceva vreme in urma si mai mult decat atat ca au incercat chiar sa formeze o relatie, insa in cele din urma cei doi au decis

sa se desparta. Reactiile baietilor nu au intarziat sa apara, acestia au inceput sa il ironizeze pe Kevin, incepand sa ii numere pe fostii iubitii ai Roxanei.

 


În ediția de sâmbătă, 6 iulie, a emisiunii „Casa iubirii”, Sebastian a fost atât de supărat încât a ignorat-o total pe fosta lui iubită, Roberta, în ciuda gesturilor ei de apropiere.