Kim Kardashian a ajuns de urgenta la spital in hohote de plans

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:29

Reality starul, Kim Kardashian, insarcinata in patru luni a trecut prin momente terifiante dupa ce i s-a facut rau in avion.

 Starleta se intorcea de la Paris, cand, brusc, in avion i s-a facut rau. Ajunsa pe aeroportul din Los Angeles a inceput sa isi sune toti prietenii si a fost dusa de urgenta la spital, la medical care se ocupa de sarcina ei.

Vedeta s-a ingrijorat pentru bebelusul din pantece, iar o sursa apropiata a declarat ca: "I s-a facut foarte rau in avion si a fost dusa la spital cu lacrimi in ochi". Dupa ce a fost examinata de cate doctori, lui Kim i s-a permis sa mearga acasa sa se odineasca.
Kim nu isi respecta sarcina. Tot timpul e agitate, lucreaza sapte zile pe saptamana. Si plus ca merge regulat la sala lucrand cu doi antrenori personali din cauza ca nu vrea sa aiba fundul si mai mare. Insa sarcina ei este dificila si medicii o tot avertizeaza s-o lase mai moale.

 


O nouă ediție plină de suspans a emisiunii ”Casa iubirii”. Sâmbătă, fetele și băieții au intrat cu o stare bună, însă Alexandra a ținut să-i reproșeze ceva lui Gagea.