Kim Kardashian A ORIPILAT PE TOATA LUMEA! Desi a luat serios in greutate, a purtat o rochie extrem de mulata la un eveniment monden. "E URIASA!" FOTO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 02:39

La petrecerea de dupa gala premiilor Oscar de ieri Kim Kardashian a fost in centrul atentiei.

Desi formele ei care oricum erau mari incep sa fie vizibil afectate de sarcina, vedeta nu s-a sfiit sa isi faca aparitia intr-o rochie alba, extrem de mulata, care ii punea in evidenta corpul.

Daca unii au fost incantati de alegerea vestimentara pe care a facut-o, alti s-au declarat oripilati.

"Nu inteleg cum a putut face o astfel de alegere. Fundul ei este acum urias, si ganditi-va ca este doar in primele luni de sarcini.
Cu toate astea, in loc sa apeleze la rochii largi, care sa ii ascunda formele din ce in ce mai mari, ea a optat pentru o rochie stramta. Mi s-a parut o prezenta dizgratioasa", a declarat un stilist.

Kim Kardashian si Kanye West au anuntat ca vor deveni parinti pe 30 decembrie, anul trecut. Cei doi vor avea o fetita, care va veni pe lume in luna iulie.


/www/cdn.knd.ro/kanald/stiri/altele/Clipboard11-9e6b95d01f91146326be1fd8b9149daa.jpg

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.