Kim Kardashian i-a spus lui Oprah ce ii place cel mai mult la Kanye West! VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:37

Starleta iese cu Kanye West din martie si este mai incantata ca niciodata de rapper.

Reality starul in varsta de 32 de ani a povestit intr-un interviu acordat lui Oprah ca prietenia pentru actualul iubit s-a transformat in iubire si ca acesta are o influenta pozitiva asupra vietii ei haotice.

E foarte confortabil ca cineva sa stie totul despre tine, care te respecta, te intelege si a trecut prin lucruri similare, spune starleta. Kardashian, care a depus actele de divort de Kris Humphries, spune despre West, pe care l-a cunoscut acum 10 ani ca e un barbat cu care se potriveste.


Ea a recunoscut ca la despartirea de Humphries, a trecut printr-o depresie, dar ca acum crede ca este puternica datorita relatiei pe care o are cu West. Simt ca sunt foarte fericita,a marturisit ea.

Dupa o vacanta pe care si-au petrecut-o la Paris, la inceputul acestei luni, cei doi indragostiti se gandesc sa treaca la nivelul urmator. Se gandesc serios sa se casatoreasca, iar ea ar accepta propunerea, spune un apropiat.





 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.