Kim Kardashian ii poarta ghinion? Uite ce a mai patit rapper-ul Kanye West

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 05:42

Dupa ce a isterizat planeta ca a postat pe Twetter o fotografie cu iubita lui goala, in timp ce mananca, Kanye West are o noua problema.

Surse spun ca staff-ul artistului a chemat politia la el acasa pentru ca denunta un jaf. Acum, politistii investigheaza pentru a stabili daca ii lipseste ceva din casa artistului.

West, in varsta de 34 de ani se afla in Anglia impreuna cu Jay-Z in turneul european Watch the Throne. Casa din L.A. a artistului a fost pusa in vanzare recent si in acelasi timp in care Kim Kardashian a facut acelasi lucru cu a ei.
Kim isi vinde casa, a spus o sursa apropiata starletei. Kanye si Kim se gandesc sa se mute impreuna.

Recent, rapperul a trimis un comunicat prin care a dezmintit faptul ca a postat o fotograife cu Kim goala. Mai tarziu, s-a dovedit a fi starul porno Amia Miley. Acesta este un act disperat al cuiva care incearca sa se afirme in media si sa exploateze notorietatea lui Kanye, a spus purtatorul lui de cuvant.
Kanye nici macar nu cunoaste aceasta persoana si nu a vazut niciodata aceasta fotografie.

 


Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.