Kim Kardashian si Kris Humphries isi negociaza impacarea? Afla aici.

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 09:02

Kim Kardashian s-a intors la Los Angeles dupa o scurta calatorie pe care a intreprins-o la Minnessota, in vizita la viitorul fost sot pentru a mai pune la punct niste lucruri ramase neclarificate.

Starleta era vizibil obosita si deprimata. Kim nu purta consacratii ei ochelari negri si nici urma de machiaj pe fata.
Vedeta de 31 de ani a petrecut cateva ore cu starul NBA, Kris Humphries, la casa lui din Minnessota pentru a mai pune la punct detalii despre divort.

Kim a venit la propietatea de pe malul unui lac a lui Kris impreuna cu preotul Joel Johnson, cel care le-a oficiat cununia religioasa in august.
Paparazzi au reusit sa surprinda niste cadre cu Kris in fata usii in momentul cand Kim si preotul Johnsosn se pregateau de plecare.

La un moment dat, Kim a intrerupt discutiile pentru a iesi pe veranda casei sa vorbeasca la telefon. Ziaristii preuspun ca starleta suna la familia ei din California, de aceea a cerut sa fie lasata singura cateva momente. La intoarcerea in Los Angeles, Kim nu era insotita decat de un bodyguard si fara camere de filmat.


“Cu siguranta nu a fost vorba de o impacare sau macar o incercare, insa exista o portita deschisa. Kris si Kim s-au intalnit cu preotul care i-a cununat pentru a vorbi despre casatorie, divort si sentimentele lor. Kim vrea sa se asigure ca nu a mai ramas nimic nediscutat.”

Clanul Kardashian a interzis celor de la postul E! sa filmeze si sa difuzeze secvente legate de divortul lui Kim.
Surse apropiate clanului au dezvaluit ca insasi Kim nu isi doreste ca divortul ei sa fie atat de mediatizat.

Astfel, filmarile la reality show-ului “Keeping Up with the Kardashians” vor fi reluate abia anul viitor in ianuarie.
Mama lui Kim, Kris Jenner a afirmat ca fiica ei va pastra inelul de 2 milioane de dolari, in timp ce starul NBA spera sa-si recapete bijuterie.

 

Taguri:

Pare că Bianca Giurcă și Patrick vor să treacă la un nou nivel, întrucât și-au imaginat cum le-ar sta ca un cuplu. Tânărul este încrezător că va ajunge să aibă o relație cu frumoasa șatenă. De asemenea, această idee îi surâde și ei.