Kinga a avut o reactie INCREDIBILA cand a fost intrebata de presupusa relatie cu sotul Nicoletei Luciu! Vezi ce a facut in timpul unui interviu VIDEO

Autor: Redactia KANAL D
Actualizat: 02 sep 2021, 22:25

Deranjata peste masura de intrebarile referitoare la scandalul in care a fost implicata, Kinga a avut o reactie incredibila in timpul unui interviu acordat Stirilor Kanal D.

A iscat cel mai controversat scandal al anului dupa ce a fost filmata in timp ce se certa cu sotul Nicolete Luciu, Zsolt Csergo, pe un iaht din Croatia. Toata lumea a speculat atunci ca antrenoarea de kangoo jumps Kinga Sebastyen ar fi amanta lui Zsolt. 

 

In timp ce acesta incerca sa-si refaca mariajul cu Nicoleta Luciu, toata lumea se astepta ca presupusa amanta sa iasa la rampa si sa lamureasca lucrurile.

 

Nu s-a intamplat insa asa. Surprinzator, Kinga a ales tacerea in schimbul apararii personale, alimentand si mai mult speculatiile in jurul presupusei relatii cu Zsolt Csergo. 

 

Am intalnit-o pe Kinga la un eveniment caritabil organizat de ea si de clubul de kangoo jumps pe care il detine. Daca pana acum nu a dorit sa comenteze absolut nimic despre mega scandalul din toamna trecuta, am reusit sa obtinem o declaratie uimitoare a Kingai.

 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”

Antrenoarea este extrem de dezamagaita de absolut tot ceea ce s-a scris despre ea si despre Zsolt.

 

Sustine ca s-a exagerat. Totusi, atunci cand este intrebata de ce nu a oferit o declaratie oficiala pentru a lamuri toate aceste lucruri, Kinga prefera sa se retraga decat sa ofere explicatii.

 

Imediat dupa scandal, viata Kingai nu s-a schimbat prea mult. Sportul pe care l-a adus in Romania are in continuare un succes incredibil si se implica in tot mai multe proiecte caritabile.

Recent, a decis sa ii ajute pe copiii bolnavi de cancer.

 

Daca reactia presupusei amante v-a socat, Nicoleta Luciu are o aitutidine total opusa. Cu zambetul pe buze si relaxata, Nicoleta vorbeste deschis despre ceea ce s-a intamplat, dand semne ca a trecut peste absolut orice obstacol din casnicia sa.